Bella Hadid suferă de boala Lyme. De opt ani, fotomodelul trăiește un coșmar: "În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome!"

.

De opt ani, frumoasa Bella Hadid luptă cu boala Lyme și se confruntă cu simptome deosebit de grave. De la artimii caridace la dureri de încheieturi, modelul de 23 de ani a mărturisit că Lyme îi afectează considerabil calitatea vieții și boala este tot mai greu de dus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome, asta încă de la 14 ani, dar mai agresiv după ce am împlinit 18 ani', a scris Bella pe Instagram.


Într-una dintre poveștile de pe Instagram, Bella Hadid a tras săgeți spre aproape 30 de simptome comune pe care le trăiește și ea, precum dureri de cap, amețeală, insomnie sau sensibilitatea la lumină și zgomot.


Pe lângă acestea, ea a mai evidențiat și anxietatea, stările de confuzie, greața, tulburările de alimentație, durerile de articulații sau creșterea și pierderea rapidă în greutate

„Boala îmi afectează şi memoria. Mi s-a întâmplat să nu-mi mai amintesc brusc cum ajung cu maşina din Malibu, unde locuiesc, până în Santa Monica. Tot din cauza bolii mi-am vândut calul, fiindcă îmi era prea rău ca să îmi mai cultiv această pasiune pentru echitaţie.„, spune Bella.


Modelul a mai distribuit și cuvintele lui Kalla legate de această boală – „Uneori îți dorești să te îneci și alteori te simți ca un erou. Tot ce știu acum e că încerc să trăiesc fiecare zi ca atare, cum pot mai bine.’


Și mama și fratele ei suferă din cauza Lyme

În 2016, Bella a descris ce înseamnă să lucrezi ca model în timp ce suferi de boala Lyme, boala de care suferă atât ea, cât și mama ei și fratele său, Yolanda și Anwar Hadid. „Viața nu e întotdeauna ceea ce pare din exterior, și cea mai grea parte în povestea asta e atunci când ești judecat după cum arăți în loc de ceea ce simți’, declara ea pentru People.


Tot pentru People a declarat și mama modelului, Yolanda Hadid, că simptomele severe ale acestei boli „te pot aduce uneori în genunchi’, în timpul unei gale din același an.

„Sunt zile grele în care dormi și 12 ore, te trezești la 11 și nu te poți da jos din pat din cauza durerilor, amețelii, anxietății’, mărturisea Yolanda, în vârstă de 56 de ani.

„Nu te poți odihni niciodată, cam asta e cea mai bună descriere. Viața merge înainte și asta încerci și tu să faci. În special generațiile tinere, trebuie să continue să lupte.’, citează Elle.ro.


Boala Lyme se declanșează în urma mușcăturii unei anumite specii de căpușe infectate cu bacteria Borellia burgdorferi.

Justin Bieber (justinbieber / 22.01.2020): Thank you Dr Christie KID FOR THE HELP WITH MY SKIN IT HELPS A LOT WITH THE WAY I FEEL
Supplied by Instagram.com/face to face

Și Justin Bieber suferă de Lyme

În loc să se bucure în această perioadă de mariajul cu modelul Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit recent, Justin Bieber luptă cu boala Lyme, temuta boală cauzată de mușcătura unei căpușe. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, în ianuarie anul acesta, pentru a pune capăt speculațiilor cu privire la consumul de droguri.


Foarte multă lume zice de mine că arăt ca naiba, că sunt clar pe droguri, fără să realizeze că, de fapt, am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Este vorba despre o boală autoiumună, cronică, ce îmi afectează pielea, funcțiile creierului, energia și starea generală de sănătate', a scris Justin Bieber pe Instagram