Bella Hadid a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume! Modelul a surclasat-o pe Beyoncé

 Oana Pantazi
.

Recent, Bella Hadid a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top din care fac parte celebrități ca Beyoncé, Ariana Grande și Kate Moss, pe care top-modelul le-a surclasat!

Superba Bella Hadid a fost desemnată recent cea mai frumoasă femeie din lume, conform unor formule de calcul ce au atins un nivel de acuratețe de 94, 35%. Chiar dacă este greu de crezut, există un algoritm care măsoară frumusețea – denumit Greek Golden Ratio, o ecuație cunoscută ca Beauty Phi, inventată de grecii antici! Iar conform acesteia, Bella Hadid, în vârstă de 23 de ani, este cea mai frumoasă femeie din lume, trăsăturile super-modelului atingând o acuratețe de 94, 35%.

În complicatul calcul au fost studiate fruntea, bărbia, sprâncenele, ochii, obrajii, buzele, forma feței, poziționarea ochilor, iar Bella Hadid aproape a atins perfecțiunea. Bărbia – 99,7%, forma feței – 94,5%, ochi – 97,65%, buze 94,1% – acestea sunt datele care au propulsat-o pe Bella Hadid pe primul loc.

În Top 10 al celor mai frumoase femeie din lume, compilat de chirurgul Julian De Silva, care a folosit o hartă digitală facială pentru a stabili în mod științific gradul de frumusețe al vedetelor, se află și Beyoncé, Amber Heard și Natalie Portamn, însă, paradoxal, sora frumosului model, Gigi Hadid, nu a prins primele zece locuri… Iată care sunt cele mai frumoase femei din lume!

Top 10 Cele mai frumoase femei din lume

1: Bella Hadid – 94,35%

2: Beyoncé – 92,44%

3: Amber Heard – 91,85%

4: Ariana Grande – 91,81%

5: Taylor Swift – 91,64%

6: Kate Moss – 91,05%

7: Scarlett Johansson – 90,91%

8: Natalie Portman – 90,51%

9: Katy Perry – 90,08%

10: Cara Delevingne – 89,99%

Foto: Hepta

Bella Hadid a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume.Bella Hadid a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton