Bebelușa Oana Ioniță, detalii despre divorțul de Florin Budnaru: "Locuim încă împreună, dar nu mai colaborăm profesional. Custodia copilului..."

.

Oana Ioniță, cea cunoscută drept bebelușa Cârcotașilor, divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie și a dezvăluit motivul despărțirii. Inedit este faptul că Oana Ioniță și Florin Budnaru încă locuiesc împreună în aceeași casă, alături de copiii lor, dar nu mai colaborează profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Divorțul dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru a venit ca o șoc pentru cei care le admirau povestea de dragoste pentru că nu s-a știut că au probleme. Ba mai mult, în pandemie se declarau foarte fericiți împreună și se mutaseră la casă nouă, fără a da de înțeles că lucrurile scârțâie între ei. Oana Ioniță a vorbit despre motivul divorțului de Florin Budnaru.

De ce divorțează Oana Ioniță și Florin Budnaru


Oana Ioniță a mărturisit că ea și Florin Budnaru au luat decizia de a merge pe drumuri separate la sfârșitul anului trecut, iar acum sunt la începutul divorțului. Oana Ioniță a ținut să precizeze că rămâne la hotărârea tribunalului când vine vorba de custodia copilului.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi’, a mărturisit Oana Ioniță pentru Spynews.ro.


Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici’

Citește și:Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal, după ce a fost executată silit. Dacă nu plătește 174.000 de euro, își pierde casa


Citeste și:Ce pensie are Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă primește lunar o sumă infimă, față de Traian Băsescu

Când vine vorba de motivul separării, Oana Ioniță susține că neînțelegerile dintre ea și partener au adus aici.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie’, a mai spus Oana Ioniță.


Oana Ioniță vrea ca divorțul să se finalizeze cât mai repede

Oana Ioniță se teme că divorțul nu se va finaliza atât de repede pe cât își dorește ea pentru că este un copil la mijloc. Oana are un băiețel din căsnicia cu Florin Budnaru și o fată din prima căsnicie.


Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă.

La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o’, a adăugat vedeta.