Bebe Rexha le-a declarat război designerilor care nu au vrut să o îmbrace fiindcă este "prea mare"! Ce outfit a purtat artista la Premiile Grammy

.

Bebe Rexha le-a declarat recent război pe Instagram designerilor pentru care mărimea 8 este „prea mare' și care au refuzat să o îmbrace pe artistă din cauza dimensiunilor ei. Iată ce outfituri a primit Bebe Rexha după ce a luat atitudine!


Bebe Rexha a fost considerată „prea mare' de către designeri, deși poartă mărimea 8.

Povestea cu mărimile pe care le impun designerii pentru ținutele de covor roșu nu este de ieri, de azi, însă recent a devenit una arsătoare, după ce artista Bebe Rexha (29), o tânără cu forme voluptuoase, dar departe de fi supraponderală, a luat atitudine pe Instagram, prin intermediul unui video, povestind că designerii au refuzat-o pentru că este prea mare – asta însemnând mărimea 8, respectiv 38! Întâmplarea face că Bebe Rexha nu este o cântăreață oarecare, ci una dintre nominalizatele la un Premiu Grammy, astfel încât discuția a căpătat imediat dimensiuni neașteptate.


Artista poartă mărimea 8 sau măsura 38 europeană.

„Suntem frumoase indiferent de mărime'

„Îmi pare rău, trebuie să îmi iau greutatea asta de pe piept. Dacă nu îți place stilul meu sau muzica mea, este una. Dar nu spune că nu poți îmbrăca pe cineva care nu are mărimea unui fotomodel de pe catwalk! Încurajează femeile să își iubească corpul în loc să le faci să se simtă prost. Suntem frumoase indiferent de mărime. Mică sau mare! Fundul meu de mărimea 8 (EU: 38) încă merge la Grammy’, a scris Bebe Rexha pe Instagram.


Și iată că, datorită acestei postări, Bebe s-a dus la Premiile Grammy purtând o superbă rochie din tul roșu, creată de designerul Shaima Monsoori. Nici pentru festivitățile din weekend Bebe nu a întâmpinat probleme, designerul August Getty creându-i două ținute superbe. La petrecetrea Clive Davis, de dinainte de Grammy, Bebe Rexha a purtat pe covorul roșu un splendid outfit format dintr-o rochie eliptică și o pereche de pantaloni de coktail, iar pentru recitalul de pe scenă a îmbrăcat o rochie festonată cu 30.000 de cristale Swarovski.


Acum vă rugăm să priviți pozele cu Bebe Rexha și să ne spuneți, pe o scară de la 1 la 10, de ce parte a lui „prea mare' se încadrează artista…

 

Foto: Hepta, Instagram