Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial: „Pentru a deveni îngrijitorul ei”

.

Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial. Povestea lui Tony Garnett, un tânăr în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a devenit cunoscută în întreaga lume. Acesta a decis să-și lase partenera de viață, în urmă cu câteva luni, după ce s-a îndrăgostit nebunește de femeia din Ucraina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial. Tânărul s-a confruntat cu un val de critici considerabil, mulți judecându-l aspru relația cu actuala iubită. Cu toate acestea, britanicul i-a demonstrat cât de mult o iubește, renunțând și la cariera lui pentru a o îngriji.

Tony Garnett, un tânăr de 29 de ani din Marea Britanie, a decis să-și părăsească soția, acum câteva luni, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o refugiată din Ucraina, pe care o primise în gazdă. În momentul de față, bărbatul a renunțat chiar și la serviciu, pentru a o îngriji pe actuala lui iubită, ce se confruntă cu unele probleme de sănătate.


Citește și: Dorel Vișan, revoltat împotriva trendului mondial, de dispariție a căsătoriilor și a sentimentului de patriotism:„Nu mai avem practica marilor virtuți’

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:'Iubesc și mă simt iubită'

Citește și: Dieta lui Adele. Cum a reușit să slăbească aproape 45 de kg, în doar 3 pași:„Se simte mai sexy ca niciodată’

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul:’Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie’ / EXCLUSIV


Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial

Tony Garnett formează și acum un cuplu cu refugiata din Ucraina, pe numele ei Sofiia Karkadym. Tânăra în vârstă de 22 de ani are unele problemele de sănătate. Mai exact, s-a infectat la ochi în Germania, în vreme ce se îndrepta către Marea Britanie, după ce a plecat din Ucraina din cauza războiului ruso-ucrainean. Vederea femeii a fost destul de mult afectată, astfel că a trebuit să se opereze. Acum, ea este parțial oarbă și se confruntă cu o lungă recuperare, de 6 luni, după ce a suferit o intervenție pentru a-și recăpăta vederea.


„Am renunțat la muncă pentru a deveni îngrijitorul ei cu normă întreagă. Pentru că nu a primit încă un număr de asigurare națională și nu poate lucra, a trebuit să finanțez eu totul’, a spus Tony Garnett, scrie Antena 3.

Deși lucrurile pare că merg bine în relația lor, Tony Garnett a recunoscut că s-au lovit de un val de critici la început. El și Sofiia Karkadym au fost acuzați după ce au format un cuplu, iar refugiata din Ucraina a fost numită „distrugătoare de case’, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat însurat.


De asemenea, Tony Garnett susține că nu îi mai e permis să-și vadă copiii, cei pe care-i are cu fosta lui soție. Tânărul din Marea Britanie a menționat însă că oricum ar fi plecat, la un moment dat, din cauză că s-ar fi săturat de mama moștenitorilor săi.

„Oamenii o văd ca pe un răufăcător’

În prezent, Sofiia Karkadym trebuie să-și termine studiile pentru a putea fi calificată în domeniul managementului. Iubitul ei, Tony Garnett, are mare grijă de ea în perioada de recuperare, dovadă că și-a dat și demisia de la job.


„Oamenii o văd ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă. Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. (Eu) Plecam oricum, pentru că mă săturasem de Lorna (n.r. fosta soţie). Era multă dramă și mult stres atunci când locuiam cu Lorna.

Ori de câte ori veneam acasă, era dificil pentru Sofiia și pentru mine să fim în preajma ei, într-un moment în care ar fi trebuit să ajutăm un refugiat să-și facă o nouă viață aici’, a spus Tony Garnett pentru Metro.


Tony Garnett și Sofiia Karkadym s-au mutat împreună

Printre altele, bărbatul din Marea Britanie a spus că a vrut doar să-i ofere o mână de ajutor refugiatei din Ucraina. Deși sunt blamați pe rețelele de socializare de către internauți, asta nu are niciun efect negativ asupra relației lor. Drept dovadă, s-au și mutat împreună.

„Am vrut doar să o iau pe Sofiia şi să am grijă de ea, am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina.

Când ne-am mutat pentru prima dată împreună în propria noastră casă, a fost ca și cum ni s-a luat o greutate de pe umeri. Era atât de mult stres în timp ce căutam să ne asigurăm un acoperiș deasupra capului’, a adăugat bărbatul.


Iar asta nu e tot! Tony Garnett speră ca el și actuala lui iubită, Sofiia Karkadym, să-și deschisă o afacere împreună, în viitor.

Cum s-au cunoscut

Acum ceva timp, Tony Garnett a solicitat să facă parte din cadrul schemei guvernamentale pentru refugiaţi. Cum timpul de așteptare a fost unul lung, acesta s-a hotărât să facă parte din niște de Facebook pentru ajutarea ucrainenilor. Așa a aflat Sofiia Karkadym despre existența lui și a ajuns să locuiască la el în casă.


Sofiia Karkadym a ajuns să stea în casa familiei din West Yorkshire anul acesta, în luna mari, după ce a fugit din Liov, Ucraina. După doar zece zile, Tony Garnett i-a spus soției că o va părăsi pentru refugiată.
Sofiia Karkadym, refugiata din Ucraina, susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și Tony Garnett până când a părăsit casa soților din Marea Britanie.

„La început am avut rezerve în privința cazării unui refugiat în casa noastră – cine nu și-ar face griji?’, a spus Lorna, soția lui Tony Garnett.

Ce acuzații îi aduce soția lui Tony Garnett refugiatei din Ucrainei

Lorna, soția lui Tony Garnett, susține că refugiata din Ucraina a pus ochii de la început pe bărbat. Conform spuselor ei, Sofiia Karkadym începea să se aranjeze după ora 17:00, atunci când tânărul venea acasă.

„Aduceam un străin în casa noastră să locuiască cu noi. Este o decizie importantă și, deși nu eram sigură, a vrut să o facă. Situația din Ucraina este înspăimântătoare pentru oamenii obișnuiți, așa că am decis să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are disperată nevoie.

Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă.

Tot ce știam a fost dat peste cap în decurs de două săptămâni. Nu știu ce m-aș fi făcut fără prietenii mei, care au fost aici pentru mine în fiecare minut de când a plecat. (…)

Ea stătea în pat până la 11.30 sau 12.00 după-amiază și când se trezea era foarte greu să discuți cu ea. Engleza ei este destul de bună, așa că nu a fost o barieră lingvistică. Pur și simplu nu era interesată să petreacă timp cu mine.

În timpul zilei nu purta machiaj, nu își făcea părul și nu făcea niciun efort pentru aspectul ei. Dar asta se schimba după ora 17, când Tony urma să vină acasă.

Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă. La început mi-am spus că îmi imaginez sau că sunt geloasă într-un mod irațional. Dar din păcate am avut dreptate tot timpul’, a mai spus soția bărbatului din Marea Britanie, părăsită pentru refugiata din Ucraina.

Sursă foto: Instagram