Barack Obama - O victorie asteptata

 Revista VIVA
.

Barack ObamaBarack Obama a devenit cel de-al 44-lea presedinte al Americii, fostul senator de Illinos sabatorind victoria alaturi de sotia sa, Michelle, de cele doua fiice, Malia si Sasha, si de o America plina de sperante.

 

La Chicago, Barack Obama s-a adresat unei multimi impresionate adunate in Grand Park.

 

A urcat pe scena impreuna cu sotia si cele doua fiice in varsta de 10, respectiv 7 ani, multumindu-i sotiei pentru sprijinul acordat in perioada campaniei. A profitat de ocazie pentru a-i aduce un omagiu emotionant bunicii sale care a decedat chiar inaintea alegerilor.

 

Printre cei 240 000 de oameni veniti sa sarbatoreasca victoria lui Obama s-au strecurat si cateva dintre vedetele care l-au sustinut inca de la anuntarea candidaturii.

 

Oprah Winfrey, unul dintre cei mai infocati suporteri ai lui Barack Obama, a izbucnit in lacrimi la anuntarea numelui castigatorului, in timp ce Brad Pitt a tinut sa fie alaturi de americanii care au iesit in strada pentru a sarbatori victoria candidatului democrat.

 

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton