Bar Refaeli – A fost nunta deceniului pentru top model

.

Top modelul Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo Dicaprio, s-a căsătorit săptămâna trecută cu Adi Ezra, un om de afaceri din Israel.

 


Nunta a implicat o mare desfăşurare de forţe, dronele, elicopeterele sau balonul dirijabil făcând parte din scenariul stabilit pentru această ceremonie, caracerizată drept nunta deceniului’.

 

300 de persoane au participat la nuntă organizată la Carmel Forest Spa Resort, un hotel aflat în apropierea oraşului Haifa.

 

Bar şi-a dorit ca niciun apparat de zbor să nu survoleze locul în care are loc nunta, însă ministrul israelian al Transporturilor a refuzat această cerere, precizând că spaţiul aerian aparţine tuturor cetăţenilor.


 

La nunta sa, Bar a ales să poarte o rochie semnată de Clare Waight Kelle, directorul artistic al casei de modă Chloe.

 

„Ceremonia a fost magică, iar la ea au participat prieteni apropiaţi, familiile, câteva celebrităţi şi top modele’, a declarat o sursă pentru E!News. „Bar nu ar fi putut fi mai fericită de atât’.

 

Bar Refaeli şi-a anunţat logodna în luna martie a acestui an, dupa o relaţie de 1 an cu Adi Ezra. În luna iulie, top modelul marturisea că îşi doreşte să devină mamă cât mai repede.


 

Foto: Instagram