Câți bani a dat Jador la nunta lui Salam. Suma este în euro și are trei zerouri: "Trebuie respectat cum se cuvine!"

 Dumba Gabriela
.

Câți bani a dat Jador la nunta lui Florin Salam? Era de așteptat să fie o sumă în euro, cu multe zerouri, și chiar dacă Jador nu a vrut sa dezvăluie ce dar i-a lăsat lui Salam pe masă, prietenul lui a spus tot! Jador spune că Florin Salam trebuie respectat cum se cuvine, făcând referire la banii pe care i-a lăsat el la nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În lumea maneliștilor se învârt tot timpul sume mari de bani, se dau dedicații pe sute și mii de euro, așa că era de așteptat ca darul de la nunta lui Florin Salam să nu fie unul modest. Printre invitați numai unul și unul, Jador a fost și el darnic și a lăsat o sumă importantă în plic.

444-1444-1

Câți bani a dat Jador la nunta lui Salam

Printre invitaţii prezenţi la nunta anului 2022 s-a numărat şi Jador. Artistul a fost onorat că a putut să participe la eveniment, însă din cauza faptului că trebuia să susţină un program artistic a fost nevoit să plece primul.

'Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui', a spus Jador pentru cancan.ro.

Jador s-a simțit foarte bine la nunta lui Florin Salam de la malul mării, însă a evitat să spună câți bani a lăsat în plic.

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare', a dezăluit Jador.

În schimb, prietenul artistului a fost mai sincer în ceea ce priveşte acest subiect. Tânărul a spus fără ocolişuri ce sumă a scos Jador din buzunar: „A dat 2000 mii la masă'.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam.Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Dobre

Citește și: Ce intervenție estetică și-a făcut Roxana Dobre, înainte de nunta cu Florin Salam:„Îmi place mult!’

Citește și: Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine:„Nu se pune problema să nu fim toți, împreună’

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit la malul mării

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil și religios, în aceeași zi. De 1 iunie 2022, cei doi împreună cu oamenii apropiați, până în 200 de persoane, au sărbătorit marele eveniment și au avut parte de cele mai frumoase amintiri.

Totul s-a întâmplat la malul mării, pe plajă.

Mai exact, cununia civilă a fost oficiată pe plaja clubului Nuba, de la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă a fost Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere s-a întâmplat în clubul Nuba.

Ce mesaj i-a transmis Bety tatălui ei, Florin Salam, în ziua nunții cu Roxana Dobre

Fiica lui Florin Salam, Betty, a strălucit, la propriu, și a atras toate privirile. Cântăreața a purtat o rochie albă, la fel ca ceilalți invitați, mulată pe corp și asortată cu pene de struț, în partea de jos.

Corsetul a avut mai multe pietre semiprețioase, ținuta fiind accesorizată cu bijuterii fine și scumpe. Bruneta a avut o coafură elegantă, prinzându-și părul într-un coc.

Fata lui Florin Salam a venit însoțită de fiul și de soțul ei, Cătălin.

Ea le-a transmis un mesaj mirilor: „Tot binele din lume! Să fie cei mai fericiți, iubiți, însă sunt deja, de toată lumea, dar mai ales de familie.’, a declarat Betty Vișănescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton