Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț: „Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că...”

.

Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț. Într-un interviu recent, fostul fotbalist de la FC Steaua București a vorbit despre viața sa amoroasă, susținând că iubește din nou. Deși este discret când vine vorba despre viața intimă, sportivul a recunoscut că are o nouă iubită și a făcut primele declarații despre relația lor. Iată ce spune despre femeia lângă care și-a refăcut viața după divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Bănel Nicoliță și fosta sa soție, Cristina Pisică, au divorțat în luna februarie a anului 2020. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar din mariajul lor au rezultat două fetițe, Amalia şi Natalia. Deși divorțul a fost oficializat în urmă cu aproape trei ani, fostul fotbalist de la FC Steaua București a mărtursit că separarea s-a produs cu mult timp înainte. La acea vreme, sportivul susținea că a pus cariera înainte vieții de familie, iar distanța care s-a impus între ei i-a determinat să-și dorească separarea.


Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț. În mai multe rânduri, fostul jucător al lui Gigi Becali a susținut că a rămas în relații bune cu mama fetițelor sale. De la divorț, acesta nu a mai fost surprins în compania unei alte femei, în schimb, s-a speculat că ar fi format un cuplu cu Vica Blochina. Fosta balerină a reacționat imediat, însă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste între ea și sportiv.


Citește și: Cum se comportă Bănel Nicoliță cu fiicele lui, după divorțul de mama lor. Fosta soție a sportivului rupe tăcerea:„El vine când…’

Citește și: Motivul real pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de fosta lui soție:„I-am zis că e nebunia mea. Clar că nu a fost de acord’

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor:'Nu mi s-a dat acordul'


Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…'

Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț

Se pare că fostul fotbalist de la FC Steaua București nu a petrecut Crăciunul singur, ci în compania noii sale partenere de viață. Recent, acesta a făcut primele declarații despre viața sa amoroasă, susținând că nu își dorește să ofere prea multe detalii în acest moment. Se pare că povestea de dragoste dintre Bănel Nicoliță și iubita lui s-a născut în urmă cu ceva timp, însă femeia nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor.


„Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe’, a declarat sportivul, potrivit spynews.ro.


În ce relații a rămas sportivul cu fost soție

După divorț, fetițele sportivului au rămas în grija mamei lor, Cristina Pisică. Cu toate acestea, Bănel Nicoliță se înțelege foarte bine cu fosta soție și se implică în creșterea copiilor. Acesta a mărturisit că nu are un program strict de vizită, ci merge la cele două fiice atunci când are timpul necesar.

În urmă cu ceva timp, fostul fotbalist de la FC Steaua București recunoștea că regretă faptul că a pus cariera înaintea familiei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-ar fi produs divorțul dintre el și Cristina. Se pare că acesta ar fi pierdut sume importante de bani la echipa din Făurei pe care a finanţat-o.


Sincer din fire, sportivul a susținut că separarea ar fi avut loc cu 2-3 ani înainte divorțului în acte.

Sursa foto: Facebook