Băiețelul Monicăi Iagăr a împlinit un an! Cu cine seamănă micuțul Efrem și cum a fost sărbătorit

.

Efrem, băiețelul Monicăi Iagăr și al fostului campion la judo, Cristi Neacșu, a împlinit un an și seamănă leit cu mama lui. Date fiind restricțiile impuse de pandemie, petrecerea micuțului a fost una restrânsă, cu prietenii foarte apropiați ai părinților lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 28 august 2019, Monica Iagăr trecea prin emoții foarte mari pentru că, la 46 de ani, urma să devină mamă pentru a treia oară. Minunea s-a produs și întâlnirea cu Efrem a fost magică. „Binecuvântat să fii, Efrem si bine ai venit la noi acasă. Mami și tati și surorile te iubesc !!’, a scris Monica Iagăr atunci, pe Facebook, și a postat o poză cu băiețelul care a primit nota 10 la naștere.


Pentru petrecerea de un an a lui Efrem, Monica Iagăr a adunat cei mai apropiați prieteni și au sărbătorit evenimentul la o terasă din București.

„La mulți ani, Efrem!!! Te iubim! Tati, mami, surorile și bunicii!', a scris Monica Iagăr pe Facebook, alături de câteva fotografii cu sărbătoritul pentru care a luptat foarte mult să-l aibă și a apelat, într-un final, la fertilizare in vitro.


„Am încercat toți doctorii din București. Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis «dați-mi o soluție». Mă duc la cineva care îmi dă o soluție viabilă și cu o concluzie clară. Da, probabil că asta m-a și motivat, dar m-a motivat mult pentru că am văzut multă lume care bâjbâie și nu știe încotro să te îndrepte. Face o poveste, o întâlnire, îți prezintă a, b, c, d, dacă vrei îți alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasă și ești nedumerită pe unde să te duci. Dar nu e o luptă, nu e un război. Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi‘, spunea Monica anul trecut.



Monica Iagăr mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 11 ani și pe Ayana, în vârstă de 17 ani, care n-au lipsit de la ziua frățiorului mai mic.

Având în vedere pasiunea pentru sport a părinților săi, nici nu este de mirare că, la un an, micuțul Efrem își face veacul la sala de sport, cu tatăl său și la piscină, unde învață să înoate, împreună cu mama lui.

Cum a început povestea de dragoste cu Cristi Neacșu

„Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult-așteptat și de mine, și de el… Povestea noastră continuă’, – a declarat fosta atletă Monica Iagăr pentru VIVA!, anul trecut, când era însărcinată cu Efrem.

foto: Facebook Monica Iagăr