Babs avertizează: este obositor să fii iubita lui Dorian Popa! „John” are un stil de viaţă greu de suportat: „Nu mă lasă să...”

.

Ea are 37, el 31. Amândoi investesc timp şi bani în aspectul fizic, sunt preocupaţi constant de sport, haine şi stil de viaţă sănătos, dar şi intervenţii estetice, mai mult sau mai puţin invazive. Din afară, par cuplul perfect şi având în vedere că sunt împreună de mulţi ani, toată lumea este de acord că se şi iubesc cu adevărat. Însă, Babs recunoaşte: viaţa alături de Dorian Popa nu este deloc uşoară.

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează, puţin ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră’, a povestit Claudia, bruneta alintată Babs, care este alături de Dorian Popa de mai mulţi ani.


„Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit’, a mai povestit Babs.

Cum a apărut celebrele vorbe ale lui Dorian Popa, „John’ şi „Hâtz’

„«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru. La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift», versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat. (…) Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine’, a povestit Dorian Popa.