Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia: „Șampania era 2000 de euro”

.

Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia. Actorul Florin Petrescu se află pe litoral și susține că prețurile sunt mult mai mari față de anii trecuți, după scumpirile în lanț din ultima perioadă. Acesta a recunoscut că peisajul din stațiunile românești este unul debusolant și înțelege preferința turiștilor pentru sejururile în străinătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Florin Petrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la noi din țară. Acesta a devenit cunoscut publicului datorită rolului jucat în serialul Vacanța Mare, alături de Mugur Mihăescu (Leana), Radu Pietreanu (Costel), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila), George Robu (Romică). În această perioadă, Florin Petrescu susține spectacole la Mamaia și este indignat de prețurile și de condițiile de acolo. Acesta a declarat că prietenii săi au scos o sumă fabuloasă din buzunar pentru o noapte de distracție într-un club.


În vârful sezonului estival, prețurile de pe litoral s-au majorat cu aproximativ 10-15%. Acest lucru îi sperie pe turiști, motiv pentru care multe șezlonguri sunt goale, iar managerii teraselor se plâng că au puțini clienți. Axinte de la Vacanța Mare este scandalizat de prețurile din Mamaia. Iată ce a declarat cunoscut actor!

Citește și: Ce dietă drastică a ținut Axinte.Actorul cântărește toate alimentele


Citește și: Cum a slăbit Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, 11 kilograme în 16 zile:'O cură drastică'

Citește și: Oana Roman, mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce a jignit o femeie cu forme:„Nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău’

Citește și: Nuami Dinescu a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița:„Am stat acolo și m-am rugat’


Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia

Florin Petrescu este indignat de faptul că turiștii trebuie să scoată din buzunar 100 de lei pe zi pentru parcare. Aceasta a susținut că nici la spectacole publicul nu este unul numeros.

„Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!

Nu mai e nimic, parcările goale… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 lei’, a declarat Florin Petrescu, alias Axinte, pentru fanatik.ro.


„Șampania era 2000 de euro’

Axinte de la Vacanța Mare a rămas mut când a aflat ce notă de plată au plătit prietenii săi după o noapte de distracție într-un club din Mamaia. Aceștia au fost nevoiți să plătească suma de 20.400 de lei, echivalentul a 4100 de euro.


Acesta a povestit că numai șampania a costat jumătate din nota de plată, respectiv 2000 de euro. În acest context, actorul a susținut că românii își petrec concediile în Bulgaria și Grecia, atrași fiind de prețurile mai mici.

„Am niște prieteni care au lăsat, la Fratelli, 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, 2 sticle de vin. Șampania era 2000 de euro, nu 200 euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari…’, a mai declarat Axinte, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook & Captură video