Avril Lavigne şi-a anunţat divorţul pe Instagram

 Florentina Liutic
.

Avril Lavigne (30 de ani) şi Chad Kroeger (40 de ani) şi-au anunţat divorţul după o căsătorie de 2 ani când au organizat o ceremonie grandioasă în Franţa.

 

divort

 

Anunţul separării lor a fost făcut pe contul de Instagram al cântăreţei. „Cu inimile îndurerate eu şi Chad vă anunţam despărţirea noastră. Nu doar în în timpul căsătoriei noastre, ci şi în muzică am creat numeroase momente de neuitat. Suntem şi vom rămâne pentru totdeauna cei mai buni prieteni din lume şi vom avea grijă unul de celălalt. Le mulţumim familiilor, prietenilor şi fanilor pentru sprijinul acordat'.

 

Mesajul este însoţit de o fotografie de la nunta lor, în care dansează fericiţi. Cei doi s-au căsătorit pe 1 iulie 2013, la doar 1 an după ce se cunoscuseră.

 

Problemele nu au întârziat să apară între ei, chiar în primul an de căsătorie. Chad a încercat atunci să îndrepte lucrurile, oferindu-i soţiei sale un inel cu diamante de 17 karate.

 

La 30 de ani, Avril Lavigne se află în faţa celui de-al doilea divorţ, ea fiind căsătorită în trecut cu Deryck Whibley.

 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton