Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry. Actrița era milionară și avea o carieră în plină ascensiune

 Ifrim Georgiana
.

Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry. Înainte de intra în Familia Regală Britanică, Meghan Markle avea o carieră de succes în actorie, fiind cunoscută datorită rolurilor jucate în celebre producții precum „Suits', „CSI: Miami' sau „90210'. De-a lungul carierei, actrița a reușit să strângă o avere impresionantă, având în vedere că încasa sume considerabile și de pe urma contractelor de imagine și a colaborării cu un important retiler de modă. Iată câți bani avea ducesa de Sussex în conturi înainte se a se căsători cu prințul Harry!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a intrat în Familia Regală Britanică, Meghan Markle s-a aflat sub lupa presei. Cu toate acestea, actrița se bucura de o popularitate imensă încă dinainte de căsătoria cu Harry. Aceasta a jucat în producții celebre și câștiga un salariu imens. În luna decembrie, ducii de Sussex au lansat serialul documentar „ Harry & Meghan', despre care se spune că le-ar fi adus încasări de 100 de milioane de dolari.

e1e1

Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry. Încă dinainte de intrarea în monarhia britanică, fosta actriță americană deținea o avere estimată la câteva milioane de euro. În 2020, Ducii de Sussex au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai Familiei regale, fiind privați de fondurile repartizate figurilor regale din Marea Britanie.

Citește și: Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William:„Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana'

Citește și: De ce a pierdut Meghan Markle sarcina, în 2020. Prințul Harry face declarații șocante:„Am văzut totul'

Citește și: Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului Lia:„M-au chemat din lipsă de personaje'

Citește și: Cum arată fiica lui Augustin Viziru, la doi ani. Maria a apărut prima dată la TV:”Seamănă cu mama ei”

Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry

Înainte de căsătoria cu Harry, Meghan Markle deținea o avere estimată la 5 milioane de dolari. Potrivit Knownetworth, actrița încasa peste 50.000 de dolari pentru fiecare episod al celebrului serial „Suits', ceea ce înseamnă un salariu de aproximativ 450.000 de dolari pe an.

Soția lui Harry a câștigat sume spectaculoase și de pe urma rolurilor pe care le-a jucat în filme. Pentru a fi distribuită în filmul „Remember Me', aceasta a încasat 175.000 dolari, pentru filmul „The Candidate', aceasta a obținut 161.000 dolari, iar pentru filmul independent „The Boys and Girls Guide to Getting Down', a primit 145.000 dolari.

La toate acestea, se adaugă și sumele câștigate de pe urma site-ului său, „The Tig', a aparițiilor media și a contractelor de imagine, dar și a colaborării cu un important retalier de haine.

Câți bani încasează acum ducii de Sussex

La înceutul lunii decembrie, ducii de Sussex au lansat serialul autobiografic „Meghan & Harry', format din șase episoade. Se pare că cei doi au obținut de pe urma producției de pe Netflix suma de 100 de milioane de dolari.

Mai mult, cartea de memorii a prinţului Harry, „Rezervă', a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile și a intrat în cartea recordurilor. Pe pe urma vânzărilor, ducii de Sussex au intrat în posesia altor câteva zeci de milioane de dolari. Mai mult, Harry are un contract pentru patru cărți cu o celebră editură în valoare de 35-40 de milioane de dolari.

Sursa foto: Hepta & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton