Avantajul care îl va ajuta pe Jador să câștige Survivor. Tatăl Faimosului i-a dezvăluit toate secretele

 Dumba Gabriela
.

Jador s-a accidentat la Survivor, dar tatăl său este sigur că-și va reveni pentru că este protejat de Divinitate și, mai mult, chiar va câștiga competiția din Dominicană. Romeo Dumitrache urmărește cu sufletul la gură fiecare probă a fiului său și nu are dubii că Faimosul va fi Survivor 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Accidentat serios la picior, la sfârșitul săptămânii trecute, Jador a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Se pare că ar mai avea nevoie și de trei săptămâni de recuperare, însă tatăl său, Romeo Dumitrache este convins că Jador va reveni și mai puternic decât înainte de accidentare.

Jador-3-1-1Jador-3-1-1

„Are o problemă serioasă la picior. Dacă ar fi avut la cap, altfel ar fi stat chestiunea. Dar, aşa, vă spun ceea ce deja le-am spus tuturor că fiul meu va reveni, mai puternic, în luptă. Eu cred că se va recupera foarte repede, fiindcă e un tip foarte ambiţios. Nu există băiat mai ambiţios ca Jador al meu! Veţi vedea!

Iar dacă stau şi mă gândesc câte situaţii delicate a mai depăşit, cu brio, atunci nu am nicio îndoială când vă spun că tot Jador va fi cel care va face regula şi va rămâne principalul candidat la victorie. Fiul meu îmi seamănă foarte mult din acest punct de vedere.

Şi nu o spun ca să mă laud, ci pur şi simplu acesta e purul adevăr. El nu se dă bătut cu una, cu două, şi chiar dacă a luat ceva din fizicul maică-sii, încăpăţânarea şi ambiţia sunt de la mine', a spus Romeo Dumitrache pentru impact.ro.

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: „Dacă nu iau cuțitul…'

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă'

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu…’

„Jador e născut chiar de Buna Vestire”

Tatăl lui Jador spune că Faimosul a demonstrat de numeroase ori că este un bărbat adevărat, în care îți poți pune baza, și nu are nici o grijă că Dumnezeu îl va proteja, mai ales că este născut în ziua de Buna Vestire.

„Jador e născut chiar de Buna Vestire. E un semn care-l va conduce mereu în viaţă şi nu văd niciun motiv pentru care acum lucrurile se vor petrece altfel'.  Romeo şi soția lui, Simona Dumitrache, susţin că vor încerca să-i trimită, în Republica Dominicană, un pachet, de ziua lui de naștere, care se apropie cu paşi repezi:

'Nu ştim dacă vom reuşi să-i trimitem ceva, un pachet, care să-i vorbească despre noi, dar vom încerca. În zilele următoare, vom lua legătura şi cu organizatorii. După mine, i-aş trimite mâncare, cum era pe vremuri, în Armată, cum am prins eu', a mai adăugat Romeo Dumitrache.

Mama lui Jador nu ascultă muzică fiului ei

Și dacă tatăl îl susține 100% în tot ceea ce face, mama recunoaște că nu apreciază foarte mult drumul pe care și l-a ales fiul lui.

Mama lui Jador este o femeie simplă, însă își susține fiul necondiționat, deși nu-i place deloc meseria pe care și-a ales-o. Aceasta își dorea ca băiatul ei să lucreze în domeniul în care a terminat facultatea. Surpriza a venit când mama lui Jador a dezvăluit că nu-i ascultă muzica.

„Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul. A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica’, a dezvăluit mama lui Jador la Chefi la cuțite, acolo unde și-a însoțit fiul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton