Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la 10 zile după ce a murit Cornelia Catanga: „Zilnic plâng pe mormântul ei”

.

Aurel Pădureanu este îndurerat după moartea Corneliei Catanga. Acesta nu își poate reveni din șocul pierderii femeii iubite. Cornelia Catanga a încetat din viață, la vârsta de 63 de ani, după ce a fost infectată cu coronavirus. În urma ei, marea doamnă a muzicii lăutărești a lăsat multă durere, Aurel Pădureanu spunând că încearcă să își adune puterile pentru fiul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu îi simte enorm de mult lipsa soției lui, Cornelia Catanga. Acesta a mărturisit că zilnic merge la mormântul artistei din Cimitirul Ghencea Civil, neputând suporta dorul de femeia iubită.


„Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei‘, a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.

Văduvul Corneliei Catanga a mai mărturisit că trebuie
să își adune puterile pentru fiul lui, Alex, despre care spune că este rodul
iubirii dintre el și Cornelia Catanga.


Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?‘, a mai spus Aurel Pădureanu.

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga:'Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'


Citește și: Ce pensie avea Cornelia Catanga.Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:„Dorul mă arde zi de zi’

Citește și: Cât câștigă Selly pe lună din Youtube.Suma ajunge la zeci de mii de euro

Aurel Pădureanu nu are pensie

Aurel Pădureanu a rămas cu foarte multe
datorii după moartea Corneliei Catanga. Din cauza restricțiilor pe fondul
pandemiei de coronavirus, activitatea lui artistică a fost întreruptă. Aurel
Pădureanu spune că trăiau din pensia Corneliei Catanga atunci când aceasta era
în viață.


Acesta nu are pensie, iar motivul este reprezentat de faptul că a muncit „doar la negru’, după cum el afirmă.

„Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!


Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea‘, a spus Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga.

Sursa Foto: Facebook