Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când are o fiică: ”M-am lăsat de fumat” / EXCLUSIV

 Carp Georgiana
.

 Augustin Viziru a povestit cum s-a transformat viața lui de când a devenit tătic. Actorul, unul dintre băieții răi' ai showbiz-ului mioritic, s-a schimbat in totalitate de când a venit pe lume primul lui copil, o fetiță minunată. Altădată nelipsit din cluburi și de la petreceri, îndrăgitul actor este acum un bărbat de casă, atent la nevoile fetiței lui, Maria, dar și la ale femeii care i-a făcut cel mai frumos cadou. Mai mult decât atât, paternitatea l-a determinat pe protagonistul nostru să ia o decizie radicală, benefică atât pentru sănătatea lui, cât si pentru a celor din jurul lui. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fratele lui Lucian Viziru ne-a relatat, mândru, că a reușit să se lepede de un viciu, de dragul moștenitoarei sale.'Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic…Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos. Ma implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări', spune Augustin, cu zâmbetul pe buze. 

augustin-3augustin-3

Iar dacă vă întrebați ce face actorul într-o seară obișnuită, ei bine trebuie să vă spunem că nu este nici la cafenea, nici la biliard și nici la o bere cu prietenii lui, ca odinioară. Augustin este acasă pentru că este indispensabil la operațiunea 'baia'. Protagonistul nostru ne-a mărturisit că fetița lui nu vrea, sub nicio formă, în cădiță, dacă tatăl ei nu este cel care o spală.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian:'Avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul'

Citește și: Câți bani făcea Augustin Viziru din jocurile de noroc, la 13 ani:”Câștigam pe zi…”

Citește: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după ce a plecat de la Universitatea Craiova:„Nu mai are respectul copiilor. Este jenant'

'Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă', a mai povestit actorul.

Augustin Viziru își mai dorește un copil?

Împlinit, Augustin și-a amintit că și-a dorit dintotdeauna copii, doar că a avut maturitatea să nu se grăbească și să aștepte persoana potrivită care-l completează cu adevărat.

'Acum am și altă maturitate, de aceea petrec mult timp cu ea, deși am tot felul de treburi. Știu că anii ăștia nu mi-i dă nimeni înapoi, iar copilul meu este pe primul plan și a venit exact când era momentul', și-a amintit vedeta. 
Văzând cu cât drag vorbește Augustin despre fetița lui și cât de implicat este în creșterea micuței, nu am putut să nu-l întrebăm dacă-și mai dorește copii.

Eu sunt un om care reacționează după instinct, nu-mi fac planuri, și primesc ce-mi oferă viața. Dacă va fi cazul, Doamne Ajută, dacă nu…asta este.', a fost răspunsul vedetei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton