Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor, la Kanal D. Cine e câștigătorul ediției

 Miniosu Alexandra
.

Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Kanal D! Ieri, 20 aprilie, pe postul TV a început o nouă emisiune, găzduită de Dan Negru. Show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru a debutat în forță, fiind urmărit de o mulțime de oameni, din fața micilor ecrane. Iată ce audiență a înregistrat prima ediție și cine a fost câștigătorul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Miercuri, 20 aprilie, telespectatorii Kanal D au avut parte de o mega-surpriză. Quiz show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru, găzduit de nimeni altul decât Dan Negru, a debutat pe micile ecrane. Și nu oricum, ci în mare forță, fiind urmărit de mii de telespectatori.

audienta-dan-negru-1audienta-dan-negru-1

Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz game din istoria televiziunii mondiale a început în forță, aseară, pe micile ecrane, la Kanal D. Conform unui comunicat de presă, prima ediție a emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru a fost urmărită de mai bine de un milion de telespectatori.

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru:”Puștiule, ar fi o premieră pentru mine”

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților'

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…'

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis'

Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor cu Dan Negru

În total, 1.024.000 de oameni din întreaga țară au fost cu ochii pe show-ul cu și despre cuvinte în minutul de aur, înregistrat la ora 22:36. 748 000 de telespectatori interesați de gimnastica minții au urmărit în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, concursul prezentat de Dan Negru.

Prin urmare, quiz show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru a plasat postul Kanal D pe locul 2 în topul audiențelor la nivel național, înregistrând 4,2% Rating și 13,6% cota de piață, potrivit Kantar Media Romania.

Cine e câștigătorul ediției

În prima ediție Jocul cuvintelor cu Dan Negru, concurenții și-au pus la contribuție spontaneitatea, agilitatea minții și cunoștințele în materie de vocabular pentru a da soluțiile la definițiile enunțate de Dan Negru. Întrebările pentru cei cinci participanți au curs pe bandă rulantă. Dacă unele dintre acestea au primit răspuns corect rapid, altele i-au pus în mare încurcătură pe concurenți.

Pe întreg parcursul lor în concurs, participanții au fost impulsionați, atât de ajutatoare solicitate de ei, cât și de sugestiile enunțate de gazda emisiunii, Dan Negru.

Cel care a câștigat prima ediție Jocul cuvintelor cu Dan Negru a fost Rareș. El este un tânăr din București, de meserie consultant imobiliar. Acesta a reușit să își adjudece suma de 5 300 de lei.

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Joc la limită, răspunsuri contracronometru și câștiguri pe muschie de cuțit. Acestea au fost doar câteva dintre ingredientele care au făcut din prima ediție Jocul cuvintelor cu Dan Negru un joc antrenant și atractiv, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii pentru care gimnastica minții contează.

Pe concurenții din această seară de la Jocul cuvintelor cu Dan Negru îi așteaptă noi provocări. Quiz show-ul prezentat de Dan Negru poate fi văzut de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton