Au trecut 6 luni de la moartea lui Costin Mărculescu! Cine s-a ocupat de parastas

.

Au trecut 6 luni de la moartea lui Costin Mărculescu, iar zilele trecute a fost comemorat de rudele apropiate la Cimitirul Reînvierea, acolo unde actorul își doarme somnul de veci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 iunie 2020 s-a stins din viață actorul Costin Marculescu, cu câteva zile înainte de a împlini 51 de ani. Actorul a fost găsit mort în propria sa locuință, la două zile de la deces, cauzat de problemele de la inimă pe are le avea celebrul actor din „Liceenii'.


Weekendul trecut, sora acestuia, Minerva, s-a ocupat de parastasul de 6 luni. Potrivit Click!, femeia, însoțită de 10-12 persoane, a făcut slujba de pomenire la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a împărţit pachete cu mâncare de post, apoi s-au îndreptat spre Cimitirul Reînvierea, acolo unde Costin Mărculescu își doarme somnul de veci.


De mormântul acestuia se ocupă oamenii plătiți, astfel că este de fiecare dată îngrijit și i se aprind constant lumânări. Sora acestuia sau fosta iubită încearcă să meargă ori de câte ori au posibilitatea, la fel și cei mai apropiați prieteni, în speță Mara Bănică sau Pepe.


Tot sora lui Costin Mărculescu s-a ocupat și de pomana de 40 de zile

Parastasul de 40 de zile în memoria lui Costin Mărculescu a avut loc tot la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală unde s-au adunat câțiva prieteni și membrii ai familiei.

La slujba oficiată de părintele preot Emil Caramizaru, la care Costin Mărculescu obișnuia să vină des la biserică.

„S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin
Mărculescu. Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a
prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial.


Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine!’, a scris atunci Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o imagine cu albumul realizat în memoria regretatului actor.

Citește și:

Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret'. Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Ce avere are actorul George Mihăiță. Câștigă mii de euro pe lună, dar locuiește într-o garsonieră foarte mică

Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis: ‘Îmi cerea…’


La rândul său, Pepe, un alt prieten bun al actorului a ținut atunci să-i mulțumească Marei că i-a fost o bună prietenă lui Costin Mărculescu, atât în timpul vieții, cât și după ce a închis ochii.

„Mara, îți mulțumesc mult pentru implicare! Ești un om cu suflet imens. Costin a avut nevoie de tine și ai fost trup și suflet. Asta înseamnă prietenie. Costin, te iubim!’, a declarat Pepe.