Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

 Dumba Gabriela
.

Pe 23 iulie se comemorează 3 ani de la trecerea în neființă a Denisei Răducu, cunoscută de fanii săi drept Denisa Manelista. În memoria cântăreței, care a murit la doar 27 de ani, familia a făcut un gest emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După incendiul din urmă cu câteva luni, familia a aranjat locul de veci al Denisei, a fost schimbat monumentul funerar, afectat de flăcări, au apărut două vitrine în față, care adăpostesc icoane și fotografii dragi Denisei sau familiei, florile sunt peste tot, ca și jucăriile, multe de pluș lăsate de fani, dar și de rude. 

'Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită', declara Adelina, sora regretatei Denisa Manelista, pentru WOWbiz.ro

În total, cheltuielile cu refacerea locului de veci s-au ridicat la circa 12000 de euro, dar familia nu s-a uitat la bani atunci când a fost vorba de memoria Denisiei. La fel au stat lucrurile și cu vila moștenită de la artistă, pe care Adelina și soțul ei, Florian, o ridică exact în mijlocul satului, nu departe de cimitirul în care este îngropată artista.

7-denisamanelista37-denisamanelista3

Dacă ani buni casa avea doar fundație și atât, în ultimele luni familia Adelinei a investit masiv, echipe de muncitori lucrând pe ture pentru a termina cât mai repede vila în care visa Denisa să se mute după retragerea din muzică.

'Noi o să ne mutăm în casă mai încolo, la bătrânețe, după ce ne vom întoarce din Spania, dar important este să terminăm și să arate totul așa cum credem noi că și-ar fi dorit și Denisa. Până acum investiția în imobil a ajuns la circa 40000 de euro, dar cred că la final, cu finisări cu tot, va costa totul peste 100.000 de euro',  a declarat Florian, cumnatul Denisei. 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Din pacate, nu a putut fi salvată și, pe 23 iulie 2017, a murit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton