Un avion a trecut la câțiva metri deasupra turiștilor, înainte de a ateriza pe insula grecească Skiathos. Imagini spectaculoase

.

Un videoclip postat în data de 5 august, pe contul de YouTube GreatFlyer, arată cum un avion de la o compania extrem de cunoscută aterizează pe insula grecească Skiathos din Marea Egee. Aeronava a trecut la câțiva metri deasupra capului turiștilor, adunați la capătul pistei ca să vadă aterizarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Aeroportul din Skiathos este celebru pentru pista extrem de scurtă şi curenţii puternici de aer, care fac aterizarea dificilă. Totodată, este un punct de atracție pentru turiști, care așteaptă cu nerăbdare momentul în care aeronava se pregătește de aterizare.

Recent, pe canalul de Youtube GreatFlyer, acolo unde se găsesc mai multe videoclipuri cu aterizări spectaculoase, apare un filmuleț cu aterizarea unui avion de pasageri de la Wizz air, la câțiva metri de turiștii aflați pe mal. Iată momentul spectaculos!


Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul văzut tot mai des cu Anamaria Prodan.Sexy-impresara e mereu ferictă lângă el

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici’:’Nu-i dorești asta nici unui dușman’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei:’Lucrurile sunt asumate și le știu’


Momentul în care un avion trece la câțiva metri deasupra turiștilor, înainte de a ateriza pe Skiathos

Un video cu o aterizare a unui avion Airbus A321neo s-a viralizat, după ce aeronava a efectuat vineri, la Skiathos, o aterizare extrem de joasă. Turiștii se aflau pe mal și așteptau cu sufletul la gură momentul în care aeronava se va apropria și va efectua aterizarea.

Chiar și observatorii experimentați de avioane au părut șocați când aeronava s-a îndreptat spre sol, atingând gardul care împrejmuia aeroporul, la atrizare, potrivit DailyMail.


Cu toate acestea, pe măsură ce Airbus A321neo operat de Wizz Air se apropie, este clar că pilotul îl aduce la o altitudine joasă. Un privitor chiar începe să se îndepărteze din drum în așteptarea unei aterizări joase.


Alții sunt auziți strigând surprinși din cauza vuietului motoarelor, în timp ce avionul roz și alb coboară și chiar se clătină ușor în timp ce se pregătește pentru aterizare.

Un pasionat de aviație, comentând la videoclipul postat pe YouTube, pe 5 august, a explicat de ce condițiile însemnau că o aterizare atât de joasă era necesară. „Temperatura ridicată și pista foarte scurtă, trebuie să faceți o aterizare adâncă pentru a maximiza pista disponibilă pentru oprire. Companiile aeriene low-cost operează cu timpi de rotație scurţi, care supraîncălzesc frânele’, a spus acesta.