Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie. Decizia magistraților

 Ifrim Georgiana
.

Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie. Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, va fi internată într-un spital de psihiatrie. În urmă cu un an, prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente de groază, după ce a fost atacată cu un bolovan de către o femeie. Totul s-a petrecut chiar în timpul emisiunii de la Antena 1, iar imaginile au îngrozit o țară întreagă. Episoadele de violență au continuat, însă Antoanela a rămas în libertate și a mai fost văzută în proximitatea platoului de filmare. Iată ce au decis magistrații acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie. De mai bine de un an, Mirela Vaida încearcă să soluționeze dosarul deschis pe numele Antoanelei Grigoraș, femeia care a atacat-o cu un bolovan în timpul emisiunii Acces Direct. La acea vreme, prezentatoarea a cerut să se deschidă o anchetă, însă agresoarea a fost externată după doar două săptămâni. La scurt timp, femeia a fost surprinsă în apropierea sediului Acces Direct, vandalizând clădirea cu bolovani. În luna iunie, geamul autoturismului prezentatoarei a fost spart de Antoanela, iar Mirela Vaida a făcut un apel disperat la autorități. Aceasta a cerut ca agresoarea din Iași să fie internată la o instituție de psihiatrie, mărturisind că se teme pentru viața ei.

v-9v-9

Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, va fi internată într-un spital de psihiatrie. Deși comportamentul violent al femeii a recidivat, aceasta a fost lăsată în libertate, iar prezentatoarea a condamnat lipsa de tact a autorităților române.

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct':„Sunt sigură că o să vă placă'

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida:„Până atunci, mă bucur de…'

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:”Avem gânduri serioase. Facem de toate”

Citește și: Cât costă o rochie de mireasă creată de Bianca Drăgușanu:„Româncele știu să aleagă. Cele mai multe rochii cumpărate au fost…'

Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie

De această dată, se pare că magistrații au decis ca agresoarea să fie internată într-un spital de psihiatrie, acolo unde va urma un tratament specializat. Decizia a fost luată săptămâna aceasta, urmând ca Antoanela să petreacă următoarea perioadă la Spitalul de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni-Grajduri.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectei GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii', au hotărât judecătorii, conform spynews.ro.

Prezentatoarea a cerut reluarea anchetei

În noiembrie 2021, judecătorii au decis ca agresoarea n-ar fi vrut să-i facă rău Mirelei Vaida, motiv pentru care prezentatoarea a decis să coonteste decizia. Ancheta a fost reluată, iar cercetările încă sunt în desfășurare.

„Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființează soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă', au hotărât judecătorii, în noiembrie 2021.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton