Atacatoarea Mirelei Vaida a scăpat de pedeapsă! Ce obligații are acum Antonela Grigoraș

.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în platoul de la Acces Direct a scăpat de pedeapsa privind munca în folosul comunității. Antoanela Grigoraș a reușit să îi convingă pe judecători că nu are capacitatea de a executata pedeapsa de 45 de zile de muncă în folosul comunității.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Antoanela Grigoraș a intrat în anul 2021 în platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde a atacat-o în direct cu un bolovan pe Mirela Vaida. Agresoarea Mirelei Vaida nu s-a oprit la primul atac și, ulterior, a luat în vizor mașina prezentatoarei de la Acces Direct.

Atacatoarea Mirelei Vaida a scăpat de pedeapsă

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis în cursul zilei de joi să anuleze pedeapsa acesteia. După ce au cântărit toate informațiile, cei din instanță au hotărât că femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida are într-adevăr probleme psihice, potrivit fanatik.ro.


‘În cazul constatării incapacității de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, zilele de muncă neremunerată în folosul comunității rămase neexecutate nu se mai execută, cu excepția situației în care, pe durata termenului de supraveghere, starea de incapacitate temporară de muncă încetează’, se arată în documentul juridic’, se arată în decizia instanței.

Potrivit sursei menționate anterior, Antoanela Grigoraș a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, însă a reușit să fie externată pe semnătură.


Citește și: Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Ce gest a făcut artista față de Daniela Iliescu:„A vorbit urât de logodnica mea

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:’Cei mici vor avea domiciliul la…’

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după ce a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu:’Din cauză că ea iar a depus probe…’


Ce obligații are Antonela Grigora, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Chiar dacă a scăpat de pedeapsa privind munca în folosul comunității însă, Antoanela Grigoraș nu este în totalitate liberă.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida este obligată ca pe toată durata condamnării să îl informeze pe consilierul de probațiune cu privire la apariția modificărilor stării sale de sănătate.

Potrivit legii, Antonela Grigoraș risca o pedepsă de până la un an și zece zile de închisoare, în condițiile în care aceasta nu i-a provocat leziuni Mirelei Vaida. După ce a fost judecată, magistrații au decis să amâne sentința și să o supravegheze pentru o perioadă de doi ani de zile.


Ce pedeapsă primise atacatoarea Mirelei Vaida

Agresoarea era complet goală și a aruncat cu un bolovan masiv direct spre îndrăgita prezentatoare. Acum, instanța a anunțat decizia luată în cazul Antonelei Grigoraș.

„Contopeşte pedepsele aplicate intimatei prin sentinţele penale nr. 253/20.04.2022 şi nr. 82/14.02.2022 şi stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. (…)


Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere.


Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022, se arată în decizia instanței din iulie 2022.