ASIA EXPRESS. Jojo și Paul Ipate au părăsit competiția: „E dramatic, dar nu mai putem!”. El a ajuns direct pe masa de operație

 Dumba Gabriela
.

Provocarea Asia Express a fost una mult prea grea pentru Paul Ipate și Jojo. Drumul lor spre Mumbai s-a oprit brusc pentru că problemele de sănătate ale lui Paul, respectiv hernia de disc care îl chinuia de mai mult timp, i-au determinat să părăsească India și să revină de urgență în România. Atât de gravă a fost situația, încât Jojo și Paul nici n-au mai apucat să-și ia rămas bun de la ceilalți concurenți, care au primit cu lacrimi în ochi vestea tristă dată de Gina Pistol.

 

La apelul de dimineață, vedetele rămase în competiția Asia Express au aflat cu surprindere și tristețe că Paul Ipate și Jojo (Cătălina Grama) s-au întors de urgență în România pentru că problemele de sănătate ale actorului s-au agravat și nu a vrut să fie operat în India.

„Dacă ar fi continuat, ar fi trebuit să se opereze chiar aici, în India și nu puteam să-l lăsam să facă asta! O să continuăm drumul spre Mumbai fără ei!', le-a spus Gina concurenților rămași în India.

Astfel, cei doi n-au mai putut continua drumul spre Mumbai și au luat primul avion spre casă.

Oricât de mult și-au dorit să rămână în competiție, durerile cauzate de hernia de disc l-au împins pe Paul să ia decizia finală: retragerea din concurs.

„Inițial nu am crezut că este atât de grav! Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, altfel nu veneam aici. Problema e că acum sunt niște dureri și chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil', a dezvăluit Paul.

„Am ajuns la spital, am făcut un RMN și neurochirurgul a spus că dacă voi mai merge cu rucsacul în spate, voi ajunge la operație. Dacă mergi și nu mai cari nimic, e doar o chestiune pe care o amâni, dar tot vei ajunge la operație.', a spus Paul.

„Știam cât de greu este, că m-am uitat la sezonul trecut. Sunt mii de kilometri, iar pe lângă asta și misiuni grele, dar ne-am dorit să facem asta!', a continuat actorul.

Jojo a părăsit India cu lacrimi în ochi

Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Au fost dăți când a cărat și rucsacul meu.

Știam că el are o sensibilitate și trebuia să țin cu dinții de rucsac. Dacă nu ar fi făcut asta, poate nu se ajungea aici. Sănătatea lui este mai importantă decât orice provocare'.

„Îmi pare rău că nu vor ajunge în Mumbai din cauza unei probleme medicale. Știu cât de mult și-au dorit asta. Bine, Jojo și-a dorit mai mult decât Paul!', a spus CRBL.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton