ASIA EXPRESS. Jojo a stârnit reacţii printre concurenţi, după ce a spus că a fost o victimă a montajului / Ce spun despre ea George Vintilă şi Şerban Copoţ

 Dumba Gabriela
.

Jojo şi Paul Ipate au abandonat ASIA EXPRESS din cauza problemelor de sănătate ale actorului. Odată ajunşi acasă, cei doi s-au lovit de un val de ură pe care încearcă să şi-l explice prin montajul dezavantajos al filmărilor din competiţie. George Vintilă şi Şerban Copoţ sunt printre singurii concurenţi care o susţin pe Jojo în situaţia de faţă şi nu-şi pot explica nici ei de ce atât de multă lume îi urăşte pe cei doi.

JojoJojo

Invitaţi în emisiunea lui Capatos, George Vintilă şi Şerban Copoţ i-au dat dreptate lui Jojo că producătorii au lucrat-o din montaj pentru că şi ei se lovesc de aceeaşi problemă.

Da, și pe noi ne-au făcut din montaj. N-au dat cât ne-am distrat. Doar vreo 25% au difuzat la TV!', s-a amuzat George Vintilă.

Pe de altă parte, Şerban Copoţ, un fan declarat al cuplului Jojo-Paul Ipate, consideră că valul de ură îndreptat împotriva celor doi nu este susţinut de fapte reale.

„E foarte greu să stai și să primești atâta hate. Nu a făcut nimănui nimic, nu a furat nimănui pensia din poștă, până la urma urmei. Când primești atâta ură stai și te gândești: «mă, chiar așa de rău sunt? Că acolo m-am mai și distrat!». E extraordinar de greu pentru ea să treacă peste acest val de hate. Oarecum e nejustificat pentru că nu a făcut rău nimănui!', a declarat Copoţ la XTRA Night Show.

În seara eliminării lui Jojo şi Paul din concurs, Şerban a postat pe Instagram un mesaj de susţinere: „Mă bucur că am fost alături de o echipă ca voi @paulipate și @catalinagramajojo prin această călătorie gigant! Am învățat lucruri de la voi și o sa vă consider mereu niște prieteni. P.S. Știu că mi-ați iertat mistretariile ?‍'.

Ce mesaj a postat Jojo pe Facebook

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranţa şi întelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră, acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decat de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că, în cele din urmă, este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional, dacă se poate, şi nu altfel.

Dezamăgirile, aşadar, au fost numeroase  şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea, şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului. Am primit însă un cadou imens de la viaţă, în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul, la bine şi la greu. Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audienţa) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă, alături de care am trăit această experienţă inefabilă.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: Iubirea este, pentru oameni şi zei, cea mai măreaţă divinitate. Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru.”

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton