ASIA EXPRESS. Ana Morodan, contesa accidentelor auto: „O dată m-am dat peste cap. În rest, peste 18 tamponări de proastă!”

 Dumba Gabriela
.

N-ar mai trebui să mire pe nimeni că Ana Morodan a trecut cu maşina peste Oase, în ASIA EXPRESS, pentru că îşi asumă titlul de „Contesa incontestabilă şi a accidentelor auto', nu doar a digitalului. Morodan a recunoscut la Capatos că are la activ peste 18 tamponări, dar şi un accident mai grav, când s-a dat cu maşina peste cap.

 

Oase s-a ales cu piciorul in gips la Asia ExpressOase s-a ales cu piciorul in gips la Asia Express

Invitată la XTRA Night Show, Morodan a spus că a reuşit să treacă peste vestea revenirii lor în Asia Express cu mult gin, lacrimi şi calmante. Amuzat de declaraţia Anei, Oase – accidentat grav de ea în India – a întrebat-o dacă nu cumva a început să bea gin cu o zi înainte, aluzie la momentul în care Contesa a trecut cu tuk tuk-ul peste piciorul lui.

Discuţia a ajuns, astfel, la colecţia impresionante de accidente auto pe care le are Morodan la activ, peste 18, după spusele ei.

„Am mai adunat câteva, nu mai am doar 18!', i-a recunoscut Ana lui Capatos. „Niciunul din vina altui participant la trafic!', a clarificat „Contesa digitală'.

„Nu există un articol de lege prin care, dacă depăşeşti un număr de accidente, să-ţi retragă permisul pe viaţă?', s-a întrebat Capatos, completând: „Să ne spui ce număr ai la maşină, ca să putem să te evităm noi!'.

„Când tamponez pe cineva, ies şi zic: Să nu ne panicăm, să nu ne certăm, uitaţi numărul de la service. Am semnat amiabila, eu sunt de vină!', a descris Morodan metoda prin care îi calmează pe şoferii accidentaţi de ea, aşa încât să nu trăiască un continuu scandal în trafic.

Ana i-a liniştit pe cei din platoul lui Capatos: „O dată m-am dat numa cu mașina peste cap, restul au fost tamponări din astea de proastă. Nici nu îmi mai repar mașina, e bușită toată. Ce sens mai are?'.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton