Ashley Park din serialul Emily in Paris, diagnosticată cu cancer: „Inima mea putea să înceteze să mai bată oricând!”

.

Actrița Ashley Park, cunoscută pentru rolul ei în serialul „Emily in Paris' a fost diagnosticată cu cancer când avea doar 15 ani. Pentru a-și încuraja fanii să treacă mai ușor peste probleme, Ashley le-a transmis un mesaj emoționant și a dezvăluit prin ce a trecut ea în lupta cu cancerul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Ashley Park, cunoscută pentru rolul din serialul „Emily in Paris’, a oferit un interviu emoționant, în care povestește despre experiența ei din copilărie și cum a ajuns o supraviețuitoare a cancerului.


În vârstă de 28 de ani, actrița susține că de multe ori oamenii aduc în discuție acest subiect delicat din trecutul ei, însă nu o deranjează să vorbească despre experiența marcantă dacă acest lucru i-ar putea ajuta și pe alții să treacă peste probleme.


Citeste si: Drama lui Lily Collins, actrița din serialul „Emily in Paris'. Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria: „Viața mea a scăpat de sub control'

„De multe ori oamenii aduc în discuție experiența mea cu cancerul', a spus Park pentru Cosmopolitan. „Nu mă deranjează să vorbesc despre asta. Cred că este foarte important să vorbesc despre asta, dar apreciez și când nu mi se cere să vorbesc despre experiență.'

Ashley spune că atât de mult și-a dorit să trăiască și să învingă boala, încât nu a vrut să știe ce efecte secundare ar apărea în urma chimioterapiei pe care a făcut-o.


„Nu am vrut să știu că aș putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să mai bată la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândești la asta.’, a spus Ashley Park.


Din fericire actrița a învins în lupta cu boala sfășietoare, iar acum se bucură de cariera sa și de succesul internațional. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că odată ce a trecut prin această experiență traumatizantă, nu și-ar dori pentru nimeni să trăiească momente similare, notează spynews.ro.

Citeste si: O moldoveancă a apărut goală în serialul Emily in Paris. Mesajul transmis de ea: ‘Fetelor, mergeți la școală, altfel veți ajunge ca mine’

Ashley Jini Park este o actriță nominalizată la premiile Grammy și Tony, născută în Glendale, California și crescută în Ann Arbor, Michigan, unde a absolvit celebrul program de teatru muzical de la Universitatea din Michigan.