Ashley Graham este însărcinată! Super modelul XXL a făcut anunțul chiar în ziua în care aniversa 9 ani de căsnicie

.

Ashley Graham ese însărcinată! Super modelul XXL și soțul său Justin Ervin au dat marea veste într-un moment special al vieții lor – exact în ziua în care când sărbătoreau 9 ani de la căsătorie!


Supe modelul XXL și Justin Ervin le-au dat fanilor vestea cea mare chiar în ziua aniversării a 9 ani de la căsătoria lor – Ashley Graham (31) este însărcinată! Apetisanta americancă, faimoasă pentru formele ei voluptuoase, care i-au adus nu doar celebritatea, ci și milioane de dolari în conturi, i-a scris un mesaj emoționat soțului ei pe constul său de socializare, alături de un filmuleț adorabil:

„Acum nouă ani, m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai grozavă călătorie alături de persoana mea preferată. Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o FAMILIE ÎN CREȘTERE. Aniversare fericită, Justin! Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă'.


„Viața mea a început cu adevărat atunci când ai intrat tu în ea'

Mai mult, Ashley, care și-a exprimat de mai multe ori, în anii trecuți, dorința de a avea un copil cu Ervin, a declarat pentru Vogue că este cât se poate de fericită să împărtășească vestea că familia lor se va mări. Modelul a primit felicitări de la milioane de fani pe contul de socializare, dar și de la prieteni la fel de faimoși, ca Rita Ora, Joe Jonas, Kate Bosworth, Emily Ratajkowski, Yara Shahidi și Chanel Iman.


Ervin, regizor și producător, a postat, la rândul lui, pe contul de socializare o fotografie cu ei doi ținând în mână o ecografie a bebelușului. „Pentru inspirația mea zilnică și dintotdeauna. Aniversare fericită @ashleygraham. Anii ăștia 9 au fpst cât o viață. Și cred asta fiindcă viața mea a început cu adevărat atunci când ai intrat tu în ea. Acum, dacă ne-am făcut o viață împreună, hai să ne facem o viață împreună și în continuare! Te iubesc și ne iubesc. Pe noi toți…' este mesajul impresionant al lui Ervin pentru Ashley.


Foto: Hepta, Instagram