Ashlee Simpson e însărcinată! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

.

Ashlee Simpson și Evan Ross sunt pe cale să își mărească familia. În scurt timp, actrița va aduce pe lume un băiețel, însă vestea nu a fost bine primită de fiica ei în vârstă de 5 ani, Jagger Snow Ross.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ashlee Simpson și Evan Ross au anunțat că așteaptă un băiețel printr-un videoclip pe Instagram, în luna mai a acestui an. În clip, Ashlee și Evan taie un tort alături de copiii lor, Jagger, 5 ani și Bronx, 11 ani. Ultimul este copilul lui Ashlee pe care îl are cu fostul iubit, Pete Wentz.


Fetița de cinci ani nu a avut reacția dorită de părinții ei și s-a supărat când a auzit că va avea un frățior și nu o surioară. În cele din urmă, actrița a reușit să o liniștească și este convinsă că atunci când va veni pe lume băiețelul, toată lumea va fi fericită.


„Jagger ne-a făcut să râdem. Era sigură că va avea o mică surioară, însă, tot este bucuroasă acum!’, a spus Ashlee despre reacția amuzantă a fiicei sale din videoclip.

Ashlee și Evan s-ai căsătorit în 2014, iar în același an, ei au dezvăluit că așteaptă un copil, pe micuța Jagger.


„Jagger este o artistă minunată', spune Ross. „Are talent și are o voce frumoasă'. În ceea ce îl privește pe Bronx, și el este un artist excelent și îi place să cânte la pian.