Asa tata, asa fiu: Parinti celebri cu copii vedete

 Revista VIVA
.

Se spune ca aschia nu sare departe de trunchi, lucru ce este perfect adevarat daca ne uitam la celebritatile care au copii adevarate vedete. Descopera topul celor mai importanti artisti cu parinti la fel de celebrii.

Jennifer Aniston si John Aniston

Cine s-ar fi gandit ca fiica veteranului actor John Aniston din „Days of Our Lives”, Jennifer Aniston, va deveni ani mai tarziu „iubita Americii”? Dupa ce si-a facut debutul in serialul de succes „Prietenii tai”, Jeniffer a urmat o cariera de succes la Hollywood, putand fii vazuta in comediile romantice  Horrible Bosses, The Bounty Hunter sau Love Happens.

Bria Murphy si  Eddie Murphy

Pe Eddie Murphy il cunoaste toata lumea din rolurile avute in productii de box office ca „Coming to America” sau „Beverly Hills Cop, dar acum o amintim pe fiica sa cea mare, Bria Murphy, care a pasit si ea in lumina reflectoarelor. Bria este in prezent reprezentanta brandului Dark & '‹'‹Lovely, marca de produse de ingrijire a parului, si totodata, un nume de influenta in lumea modei, scrie cnn.com.

Ron Howard si Bryce Dallas Howard

„Cocoon” sau „How the Grinch stole Christmas” sunt doar cateva dintre celebrele productii cinematografice semnate de directorul de film Ron Howars. Insa cati dintre voi stiau ca Bryce Dallas Howard este fata cea mare a celebrului director de film? Aceasta poate fi vazuta in productii ca Twilight: Eclipse si „Help”.

Lionel Richie si Nicole Richie

Lionel Richie nu mai are nevoie de vreo prezentare, fiind cunoscut in intreaga lume pentru hiturile sale „Hello” sau „Say You, Say Me”, castigator a multiple premii Grammy pentru cariera sa sustinuta de-a lungul anilor. Fiica sa cea mare, Nicole Richie i-a urmat exemplul, dar aceasta a preferat sa urmeze o cariera in televiziune, aparand in diferite productii de televiziune.

Paul McCartney si  Stella McCartney

Asa tata, asa fiica: Sa fii fata fostului component Beatles, Paul McCartney, este un adevarat privilegiu si o siguranta ca talentul se mosteneste. Nascuta la 13 septembrie 1971, cunoscutul designer englez Stella McCartney a lucrat la creatii realizate pentru Madonna, Annie Lennox sau Gwyneth Paltrow, ducand mai departe numele deja consacrat al tatalui sau.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton