Așa arată casa de 1 milion de euro a Deliei, cu piscină pe acoperiș! Un detaliu amuzant le-a atras atenția fanilor: "Atât pot să văd acum. Leșin!"

.

Delia locuiește de aproape patru ani în zona de nord a Capitalei, într-un apartament de lux, a cărui valoare se ridică la un milion de euro. Duplexul are în jur de 400 de metri pătrați și este dotat cu scară interioară și piscină pe acoperiș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Delia mărturisește că și-a dorit atât de mult să aibă un spațiu perfect, decorat după gusturile ei, unde să se retragă atunci când are nevoie de liniște. Îi place să stea în casă, atunci când nu se află în vacanțe exotice sau filmează pentru diverse emisiuni, așa că nu s-a uitat la bani când a fost vorba de „cuibul' ei.


„Prefer să merg aproape, în Herăstrău, decât să pierd timpul în trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult închisă în casă… Nu mă sufoc. Am geamurile deschise, respir. Vara, merg foarte mult cu bicicleta.', spunea Delia.


Casa în care locuiește Delia cu soțul ei este un duplex, aflat în zona de nord a Bucureștiului în care cei doi au investit foarte mult. Este decorat cu obiecte aduse de ei din toate colțurile lumii, în stil asiatic și au apelat la ajutorul arhitecților și decoratorilor pentru a avea casa de vis.


„La noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur', glumește Delia.

Pentru a mai omorî timpul, Delia și-a cumpărat și o trambulină, pe care a așezat-o pe acoperiș, lângă piscină.


Într-o fotografie postată recent de Delia, din casa ei, fanii au observat un detaliu care i-a amuzat: o pernă imprimată cu chipul artistei, care poartă pe cap un covraj cu ouă.

,,Îmi place perna!’, a spus cineva într-unul dintre comentarii, ,,Ce machiaj?? Unde??… .Perna aiaaa, atât pot să văd acum. Leșin.’. Fanii s-au amuzat pe seama decorului nonconformist de pe canapeaua Deliei, dar au avut grijă să o și bombardeze cu complimente.

Ce avere are Delia

Valoarea casei în care locuiește Delia cu soțul ei, omul de afaceri Răzvan Munteanu, poate părea uriașă pentru venitul unui muritor de rând, însă Delia este una dintre cele mai iubite și, implicit, bogate, artiste din România. Doar salariul ei de la X Factor ar fi în jur de 100.000 de euro. În prezent este și jurată la iUmor, venituri la care se adaugă tarifele de la concerte și banii din contractele de publicitate. La rândul său, soțul ei deține mai multe localuri în Centrul Vechi.


Potrivit informațiilor apărute de-a lungul vremii, Delia are un tarif cuprins între 2.500 și 3.500 de euro pentru concerte, sume ce variază în funcție de eveniment și ora show-ului. Însă, pentru o cântare de Revelion, suma poate ajunge și la 5.000 de euro.

Delia, însărcinată? Colegul ei de la iUmor a dat-o de gol pe internet

Cum l-a cunoscut pe soțul ei

Jurata de la iUmor și soțul său, Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012. Soțul ei a recunoscut într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere și că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală. Între timp, acesta i-a devenit și manager.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta’, a povestit Răzvan Munteanu, soțul și managerul Deliei.