Artiştii susţin campania "Nu eşti singur pe lume"

 Adina Rosetti
.

„Nu ești singur pe lume' este cea mai amplă campanie de fapte bune, în care Europa FM împreună cu cei mai iubiți artiști din România îi cheamă pe români să transforme împreună lumea din jur.

Melodia „E soare și pe strada ta' – imnul campaniei „Nu ești singur pe lume' este interpretată de Monica Anghel, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci (Compact), Cornel Ilie (Vunk), Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Loredana, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu (Iris), alături de compozitorul piesei, Petru Călinescu;

S-au alăturat ca susținători ai cauzei umanitare: Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Alexandru Arșinel, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica, Gabi Maga (Vunk), Cove, Paula Chirilă și Cristina Cioran.

Campania „Nu ești singur pe lume' își propune să declanșeze un val de fapte bune la nivel național, care să transforme lumea în care trăim într-o lume mai bună. 

În total, peste 20 de artiști și personalități au început 2013 prin susținerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei „E soare și pe strada ta', imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care îi îndeamnă pe români să nu uite de semenii lor cu care viața nu a fost la fel de darnică.

Videoclipul melodiei „E soare și pe strada ta' a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusă de Petru Călinescu și produsă de Bobby Stoica. Melodia este difuzată de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

„Atât sub lumina reflectoarelor, cât și în spatele lor, mesajul este același: nimeni nu este singur pe lume. E un mesaj de speranță, optimism, un mesaj pe care îl transmitem tuturor oamenilor de bine din această țară: să le arate semenilor lor aflați în situații dificile că nimeni nu este singur pe lume și că împreună suntem mai puternici', a spus Monica Anghel. Vedeta a interpretat imnul campaniei împreună cu Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și compozitorul piesei, Petru Călinescu.

Foto: PR

Amalia NastaseAmalia Nastase

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton