Artista Maria Ghinea a fost împuşcată în cap de fostul soț. Cântăreața de muzică populară a dat detalii infiorătoare

.

În 2002, artista Maria Ghinea a trecut prin momente îngrozitoare și doar printr-o minune a scăpat cu viață. Cântăreața de muzică populară a fost împușcată în cap de cel care îi era soț în momentul acela, Dragisa Kodykic, un sârb cu 19 ani mai în vârstă decât ea. Bărbatul era extrem de gelos și i-a interzis Mariei să mai cânte, dar refuzul femeii l-a scos din sărite și a vrut să-i ia viața, deși era mama copilului său.

„Acum 17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă pe care am vrut să o uit ca să merg mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii mergi mai departe pentru ei. El este tatăl copilului meu cel mic. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt', a povestit artista Maria Ghinea în cadrul emisiunii Agenția VIP’.


„M-a tras de păr, m-am pus în fotoliu, s-a pus în faţa mea şi apoi am simţit că mă arde ceva. El a vrut să ţintească pe mijloc, să mă omoare, dar eu mutând capul glinţul s-a dus în altă parte spre norocul meu. Apoi m-a plimbat trei ore prin casă cu orificiul în jos pentru a pierde sânge. Apoi el a anunţat că m-a omorât. Eu m-am trezit apoi la Terapie Intensivă. El a făcut puşcărie foarte puţin. Apoi a primit interdicţie definitivă pentru teritoriul României. Acum ştiu că s-a căsătorit, dar nu şi-a mai văzut copilul’, a spus Maria Ghinea.


Sârbul Dragisa Kodykic a stat doar cinci ani la închisoare pentru fapta lui, și, conform mărturisirilor făcute de Maria Ghinea, imediat ce a ieșit de după gratii, el a amenințat-o că va termina ce a început. La scurt timp după aceea, bărbatul a primit interdicție de a mai intra în România.