Arșinel vinde roșii, ardei și bulion în piață, în ciuda problemelor sale grave de sănătate. Cum a ajuns actorul de 81 de ani la tarabă

 Dumba Gabriela
.

Surpriză mare pentru bucureștenii care au ieșit la piață, în weekend, în Cotroceni: la taraba cu cele mai frumoase legume era chiar Alexandru Arșinel. Mândru de recolta fiului său, actorul i-a îndemnat pe oameni să cumpere cu încredere roșii, ardei și bulion pentru că sunt bio, uitând complet de probleme sale de sănătate deloc de neglijat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sâmbătă după-amiaza, fotoreporterii Click! l-au surprins cărând cu maşina de acasă spre piaţa volantă de la Cotroceni câteva lădiţe cu legume proaspete. Ajutat de fiul său cel mic, Cristian, a descărcat marfa şi a mai stat circa o oră la vânzare, în ciuda faptului că a fost operat de hernie de disc şi de rinichi, are probleme cu tensiunea şi dureri de picioare.

Îmbrăcat modest, cu masca de protecţie pe faţă, Arşinel era destul de greu de recunoscut la o primă vedere. Mai ales că atunci când mergem la piaţă suntem cu ochii doar la produse şi mai puţin la vânzător. Marfa lui Arşinel, însă, era printre cele mai apetisante, iar preţurile nici mai mici, nici mai mari decât cele obişnuite: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul. 

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg', a mărturisit pentru Click!, râzând, Alexandru Arşinel. 

arsinel3_0arsinel3_0

Fiul cel mic al lui Arșinel este pasionat de agricultură

Nici Bogdan Traian (50 ani) şi nici Cristian Arşinel (47 ani) nu au moştenit talentul actoricesc al celebrului lor tată, așa că fiecare s-a reprofilat spre alte domenii. Și dacă primul s-a îmbogăţit din chirii, iată că mezinul s-a specializat în grădinărit.

Cristian a absolvit ASE și Drept, dar muncește în agricultură și îi merge foarte bine. El a povestit pe contul său de Facebook despre această nouă pasiune, devenită o sursă de venit, produsele sale fiind comercializate în supermarketuri. A postat şi fotografii cu recolta de roşii şi de ardei, din acest an, şi deja a trecut la cea de-a doua rundă: 'Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele', spunea Cristian Arșinel în urmă cu un an.

Fiul cel mare câștigă bani frumoși din imobiliare

Împreună cu soţia lui, Alice Raluca, care a deţinut şi o funcţie importantă în  Ministerul Afacerilor Europene, Bogdan Arșinel deține o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania din insula grecească Halkidiki, conform declaraţiei de avere a femeii.

Citați de Click!, apropiaţii lor susţin că Bogdan și Alice au închiriat turiştilor această casă de vacanţă, dar ei mai deţin şi alte imobile din care scot anual mii de euro. Iar celebrul lor tată, Alexandru Arşinel, deţine şase terenuri, cel mai mare se află în judeţul Suceava şi are 11.300 mp şi mai multe case, la 2 Mai, la Sinaia, în Buftea şi în cartierul Cotroceni din Capitală.

foto: Blitz, wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton