Arnold Schwarzenegger are 5 copii, dar singurul care îi seamănă leit este fiul provenit din relația cu menajera!

.

Cândva Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger nu se poate lăuda că fiii săi îi calcă pe urme în această privință, cel puțin nu cei proveniți în urma căsătoriei… Pentru că singurul care-i seamănă starului hollywoodian și fostului guvernator este Joseph, fiul provenit din relația extraconjugală pe care actorul a avut-o cu menajera familiei, Mildred Baena.

Timp de 25 de ani, Arnold Schwarzenegger a fost soțul și tatăl ideal, așadar, când a explodat bomba… infidelității, o lume întreagă a fost șocată. Faimosul Terminator și-a terminat, din păcate și familia în momentul în care a ieșit la iveală faptul că a avut o aventură cu menajera familiei, chiar în domiciliul conjugal, aventură ăn urma căreia s-a născut un copil, Joseph.


Deși Mildred, amanta lui Schwarzie, i-a ascuns lui Joseph cine este tatăl său, era greu să nu observi asemănarea incredibilă dintre cei doi, pentru că Joseph Baena arată exact ca tatăl său în tinerețe… Poate cel mai dureros a fost pentru soția starului hollywoodian să afle că atât ea, cât și femeia cu care soțul său a înșelat-o au fost însărcinate în aceeași perioadă, Maria Schriver și Mildred Baena devenind mame la doar cinci zile distanță una de cealaltă (Christopher s-a născut pe 27 septembrie, iar Joseph, fiul menajerei, pe 2 octombrie 1997). Drept urmare, deși era mama celor patru copii ai săi – Katherine (29), Christina (28), Patrick (25) și Christopher (21) -, actrița a decis să pună capăt unui mariaj de 25 de ani.


Joseph Baena nu a știut că Arnold Schwarzenegger este tatăl lui până la 14 ani!

Chiar dacă explicația oficială venită din partea cuplului Schwarzenegger-Schriver la vremea respectivă menționa „schimbari importante la nivel personal și profesional', adevărul a fost cu totul altul, așa că Arnold a trebuit să-și recunoască vina. După ce a divorțat, actorul a înnodat relația și cu fiul său până de curând secret, copilul neavând idee până la vârsta de 14 ani că faimosul actor este tatăl lui.


Acum, Joseph a împlinit 21 de ani și nu numai că îi semănă fizic foarte bine tatălui său, dar este pasionat și de bodybuilding, fapt care l-a apropiat foarte mult de faimosul său tată, care își petrece adeseori timpul alături de cel de-al cincilea copil al său. Care, paradoxal, dat fiind că nu a fost crescut de către Schwarzie, este și singurul care i-a călcat pe urme. Iată cât de bine seamănă cei doi!

Foto: Hepta, Guliver, Instagram