Viața lui Armin Nicoră s-a schimbat radical după ce s-a însurat cu Claudia Puican: "De acum, banii vor fi la comun"

.

Viața lui Armin Nicoară s-a schimbat radical după ce s-a însurat cu Claudia Puican! Artistul a dezvăluit ce interdicții i-a pus soția lui, imediat după nuntă, reguli pe care el le respectă pentru că vrea liniște în casă. De asemenea, și în zona financiară au apărut schimbări semnificative și Armin Nicoară dezvăluie ce se întâmplă acum cu banii lui, odată ce a devenit soțul Claudiei Puican.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut o nuntă simbolică, în Turcia, dar chiar și așa viața artistului s-a schimbat radical după acel eveniment. Chiar dacă nu au trecut pe la Starea Civilă și nici pe la biserică pentru a oficializa relația lor, Armin Nicoară a primit deja interdicții de la iubita lui.

Cum s-a schimbat viața lui Armin Nicoară după ce s-a însurat cu Claudia Puican. Banii vor fi la comun


Armin Nicoară a povestit ce are și nu are voie să facă după petrecerea nunții dată în Antalya.

Artistul spune că nu mai are voie să iasă în oraș cu prietenii după ora 22:00 și că de acum banii sunt ținuți la comun. Ba mai mult, ne-a spus el râzând, tot ce produce artistul se va duce de acum în portofelul blondinei.

„Nu mai am voie să plec de acasă după ora 22:00. Nu mai am voie să merg în oraș cu prietenii, să stau prea mult la terase. Gata, de acum sunt doar al ei! 


Claudia m-a anunțat imediat după nuntă că, de acum, tot ce produc merge la ea. De acum banii vor fi la comun. Până acum cu veniturile… fiecare era cu banii lui, fiecare avea bugetul lui’, a declarat Armin Nicoară, pentru FANATIK.

Armin Nicoară nu se gândește deocamdată la luna de miere, asta deoarece a tot fost în vacanțe cu Claudia. Muzicianul susține că pentru el au existat deja mai multe luni de miere, căci a colindat lumea cu aleasa inimii sale.

Printre destinațiile de lux în care acesta a fost deja cu Claudia se numără Zanzibar și Punta Cana, Mexic.


Citește și: Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican:’Am invitați mulți…’

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution.Au doi copii împreună

Mama lui Armin Nicoară a organizat nunta de lux din Turcia

Mama lui Armin Nicoară a organizat nunta de lux din Turcia, iar totul a fost extrem de greu din cauza limbii.

Cei de la hotelul din Antalya unde a avut loc petrecerea nu cunoșteau foarte bine limba engleză, iar de aici au pornit tot felul de contraziceri.


Norocul a fost o prietenă a mirelui care știa limba turcă și totul a fost mai ușor.

„Eu nu am organizat nimic. În totalitate s-a ocupat maică-mea. Fata care făcea meniurile la hotelul unde s-a ținut petrecerea nu știa engleză, numai turcă.

Am avut noroc cu o prietenă de familie. La hotel nu acceptau să merg eu să îmi organizez evenimentele. Ei credeau că suntem neamuri cu ei din Turcia… Așa am reușit să grăbim un pic organizarea’, a mai spus Armin Nicoară.


La nunta lui Armin Nicoară au fost peste 100 de invitați

După ani de zile, Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele. Cei doi s-au căsătorit miercuri, 22 iunie, în Turcia. Armin și soția sa, Claudia Puican au ales să facă o nuntă diferită, astfel că au plecat departe de meleagurile românești.

Chiar și așa, persoanele dragi le-au fost aproape în cel mai important eveniment din viața lor. Începând de la familie, prieteni apropiați, cât și colegi de breaslă. Peste 100 de invitați au fost prezenți la nunta din Turcia.


Printre aceștia s-a numărat și Georgiana Lobonț alături de soțul ei, dar și multi alti artiști celebri din showbiz-ul românesc. Cei doi tineri căsătoriți au și un dress code, iar majoritatea invitaților fiind imbrăcați în alb.

Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican chiar în fața altarului. În trecut, cântărețul i-a oferit iubitei sale un inel, dar Claudia l-a pierdut, iar cei doi au considerat că nu au avut parte de o adevărată logodnă. Astfel, când filmau videoclipul unei piese de dragoste, Armin a îngenunchiat si a cerut-o in casătorie pe Claudia Puican.


„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat., a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.