Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute. Claudia Puican a avut atacuri de panică: „Locuim în Timișoara, la etajul 6...”

 Ifrim Georgiana
.

Armin Nicoară, traumatizat după cutremurele de zilele trecute. Cunoscutul saxofonist a vorbit despre seisemele care au zguduit România la începutul aceste săptămâni. Artistul susține că experiența a fost traumatizantă, iar soția lui, Claudia Puican, a fost puternic afectată și a suferit mai multe atacuri de panică. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, în sudul țării, a avut loc o înlănțuire de cutremure. Având în vedere catastrofele recente din Turcia și Siria, situația a generat panică în rândul populației. Armin Nicioară spune că se afla la Timișoara la începutul acestei săptămână, așa că a resimțit din plin efectele seismelor. Saxofonistul recunoaște că a fost curprins de panică și s-a îngrijorat pentru sănătatea soției sale, care s-a speriat și a suferit mai multe atacuri de panică.

arm-9arm-9

Armin Nicoară, traumatizat după cutremurele de zilele trecute. Artistul recunoaște că nu va uita prea curând Ziua Îndrăgostiților și momentele de panică prin care a trecut. Soțul Claudiei Puican spune că toate planurile i-au fost date peste cap și că nu a mai simțit să celebreze iubirea.

Citește și: „Tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el. Când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat'. Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui

Citește și: „S-a luat de mine. Nu m-am băgat în familia nimănui'. Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

Citește și: Ce gest a făcut Tudor Chirilă pentru Dorina Chiriac, fosta sa iubită, de Valentine’s Day: „Când marketingul dragostei…”

Citește și: „Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot”. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Armin Nicoară, traumatizat după cutremurele de zilele trecute

Luni, Claudia Puican și Armin Nicoară s-au întors din Spania, iar revenirea acasă s-a lăsat cu palpitații, având în vedere cutremurele de la începutul săptămânii. Intepreta a suferit atacuri de panică, în timp ce soțul ei a tras o sperietură zdravană și cu greu a reușit să-și mențină cumpătul.

„Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Asta dacă există vreun om pe acest pământ care să se împace cu așa ceva! Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.), tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure.

Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli. Dar, marți, lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul. Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de 'Ziua Îndrăgostiților', nici de bomboane, de nimic!', a susținut acesta, potrivit playtech.ro.

„Nu e primul cutremur pe care-l trăiesc din plin'

În urmă cu câțiva ani, Armin Nicoară a fost afectat de un cutremur puternic, pe vremea când se afla în turneu în SUA. Artistul spune că experiența a fost marcantă, mai ales că se afla singur într-o cameră de hotel.

„Nu e primul cutremur pe care-l trăiesc din plin. Și de care m-am speriat! Cel mai grozav dintre toate l-am întâlnit în Statele Unite. De ăla m-am speriat până acum cel mai tare! Cu câțiva ani în urmă mă aflam în turneu, la Los Angeles. Și deodată s-a pornit dansul. Eram la hotel, parcă la etajul al treilea, dar nu-l voi uita niciodată. Atunci am luat-o la fugă din cameră. Bine, eram și mai tânăr și nu știam că nu așa se procedează. Dar mai stai să gândești în asemenea clipe? Au existat apoi și niște replici foarte serioase. Una dintre ele m-a surprins pe stradă, în plină aglomerație și tot am înțeles că se cutremură pământul cu mine', a aăugat saxofonistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton