Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat, după scandalul divorțului. Cum au fost surprinși împreună: „S-au unit puterile”

 Ifrim Georgiana
.

Scandalul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a produs o ruptură și în relația dintre Armin Nicoară și nașa lui. Soțul Claudiei Puican spunea, nu demult, că artista nu mai vorbește cu el și că s-ar fi arătat deranjată de declarațiile pe care le-a făcut. De cealaltă parte, Georgiana Lobonț a negat conflictul cu saxofonistul, spunând că nu are nimic de împărțit cu acesta, ba chiar ar fi implicați într-un nou proiect muzical. Recent, cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment, semn că lucrurile s-au temperat în relația lor. Iată cum s-au fotografiat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Săptămânile trecute, Armin Nicoară spunea că Georgiana Lobonț nu îi mai vorbește, ca urmare a declarațiilor pe care le-a făcut despre problemele din căsnicia ei. Gurile rele susțineau că saxofonistul ar fi fost vinovat pentru presupusa despărțire dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, având în vedere apropierea dintre acesta și nașa lui. La scurt timp, cântăreața și-a spus propria versiune a poveștii, negând existența unui conflict cu Armin Nicoară. Ba mai mult, aceasta a anunțat o viitoare colaborare cu finul ei și a subliniat că nu-i place să-și spele rufele în public.

ar9ar9

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat și au fost surprinși împreună la un eveniment. Relația celor doi, nașă de cununie și fin, a fost întotdeauna supusă criticilor, având în vedere gesturile de afecțiune dintre ei. Totuși, saxofonistul a explicat, în mai multe rânduri, că nu s-a „băgat în familia nimănui' și că își iubește nespus partenera de viață, pe Claudia Puican.

Citește și: Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal: 'Măi, fraților, el mimează! Nu mă așteptam să mă înjosească…'

Citește și: Georgiana Lobonț neagă conflictul cu Armin Nicoară și presupusa despărțire de Rareș Ciciovan: „A mai băut ceva, s-a simțit bine'

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit'. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: 'Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert'. Ce relație a avut cu el

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat

Pe pagina personală de Facebook, Armin Nicoară a postat o fotografie în care apare alături de Georgiana Lobonț și soția lui, Claudia Puican. Cei trei artiști au participat la filmările unei emisiuni care urmează să fie difuzată în perioada Paștelui, după cum a anunțat chiar saxofonistul într-un mesaj. Aceasta este prima apariție împreună a lui Armin Nicoară și Georgianei Lobonț, după declarațiile saxofonistului privind degradarea relației lor.

„S-au unit puterile si ne-au crescut forțele. Dumincă de Pasti ne vedem pe Antena Stars sa facem show', a scris Armin Nicoară în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat imediat la imaginea făcută publică: „Felicitări! Foarte frumoși, artiști adevărați… Era prea urât să nu vorbiți unii cu alții… Vă pup, frumoșilor. La cât mai multe evenimente împreună!', „Felicitări! Ce frumos că sunteți împreună', „Oooo, v-ați împăcat!! Ți-a venit mintea la cap'.

Armin Nicoară, acuzat că a destrămat căsnicia Georgianei Lobonț

După scandalul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, s-a speculat că Armin Nicoară ar fi fost vinovat pentru destrămarea căsniciei. Saxofonistul s-a apărat, susținând că a fost „târât' într-un scandal care nu îl privește. Mai mult, nașa lui ar fi fost deranjată de afirmațiile pe care le-a făcut despre căsnicia ei și i-a atras atenția cu privire la acest lucru.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei.

Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic', a spus Armin Nicoară, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton