„S-a luat de mine. Nu m-am băgat în familia nimănui”. Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

 Ifrim Georgiana
.

Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei. La mijlocul lunii ianuarie, artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, anunțau că divoțează. La acea vreme, bărbatul susținea că relația lor este disfuncțională de mai mult timp, însă se specula că saxofonistul ar fi vinovat pentru despărțirea lor. Ulterior, cei doi soți au postat mai multe fotografii de cuplu pe rețelele de socializare, dând de înțeles că și-au acordat o nouă șansă. Acum, Armin Nicoară a oferit câteva detalii despre relația cu Georgiana Lobonț, susținând că a fost implicat în acest scandal fără voia lui. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei. După anunțul divorțului, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au postat mai multe fotografii de cuplu din vacanța petrecută în Maldive. Se pare că cei doi soți au reușit să-și rezolve problemele de cuplu, dovada stând în ipostazele romantice în are au fost surprinși. S-a speculat că Armin Nicioară ar fi fost vinovat pentru despărțirea acestora, mai ales că, într-un videoclip postat pe Instagram, a fost surprins în timp ce-și săruta nașa pe obraz. Ei bine, saxofonistul susține că i s-au adus acuzații nefondate și că nașa lui, Georgiana Lobonț, s-ar fi arătat deranjată de declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu acest scandal.

arm-9aarm-9a

Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat. Saxofonistul a mai spus că nu vrea să comenteze viitorul relației dintre nașa sa și Rareș Ciciovan, însă a vrut să pună capăt speculațiilor legate de implicarea lui în tot acest scandal. Artistul s-a apărat susținând că este în firea lui să fie afectuos față de persoanele din anturajul său.

Citește și: Ce înțelegere au făcut Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. S-au certat de mai multe ori, în trecut: „Sperăm să…”

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat. Cum s-au fotografiat, după anunțul divorțului: „Amintiri superbe…”

Citește și: „Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Citește și: Alexandru Pițurcă a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar, în dosarul măștilor neconforme pentru MApN. Primele declarații: „Instanța a decis…'

Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

Într-o emisiune televizată, artistul a susținut că relația dintre el și Georgiana Lobonț este destul de tensionată în aceste momente. Se pare că nașa lui i-ar fi trimis un mesaj prin care și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu declarațiile făcute de saxofonist.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei', a mărturisit cântărețul la Xtra Night Show.

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup'

Armin Nicoară a susținut că nu este responsabil pentru posibila despărțire dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Mai mult, acesta a subliniat că nu s-a băgat în familia nimănui, iar sărutul pe obraz a fost un gest simbolic.

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc. Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele. Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic', a mai adăugat el.

„Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor'

Saxofonistul a perferat să rămână rezervat în legătură cu viitorul relației dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesta este de părere că cei doi soți vor reuși să-și rezolve problemele de cuplu, având în vedere că sunt căsătoriți de mai bine de șase ani. Cei doi au împreună doi copii.

„Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună', a concluzionat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton