Armin Nicoară se mută din România de teama războiului. Unde vrea să înceapă o nouă viață

.

Armin Nicoară este decis să se mute din România, iar motivul principal este teama de război. Saxofonistul vrea să plece într-un loc sigur, unde nu se va afla în pericol dacă România va fi implicată în războiul Rusia – Ucraina. Unde a ales Armin Nicoară să înceapă o nouă viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Inițial, Armin Nicoară a vrut să se stabilească în Statele Unite, însă distanța prea mare față de restul Europei l-a convins că nu e o soluție tocmai bună. Prin urmare, saxofonistul a ales altă țară pentru că, spune el, se simte în siguranță acolo, în eventualitatea implicării României în războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și pentru că distanța nu este una foarte mare.

Unde se mută Armin Nicoară de teama războiului


Armin Nicoară e dispus să spună „Adio, România!’, asta după ce a început să plătească rate la un apartament pe care și l-a achiziționat în Dubai. Tânărul saxofonist nu era foarte decis dacă va ține acel apartament doar pentru perioada vacanțelor sale în Emirate și îl va închiria în restul timpului.

Armin Nicoară plătește o sumă de bani la fiecare trei luni pentru apartamentul care este în construcție într-o clădire care va funcționa și ca hotel.

Citește și: Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman:„Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor…


Citește și: De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România:„E mai mult decât probabil să fie definitiv

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuieşte Denisa Tănase în Dubai.Are două proprietăți, acolo

Citește și: Iulia Albu îi dă replica lui Alex Velea, după ce a jignit-o în trecut:’Îți place să bârfești. Pentru că tu nu poți…’

„Apartamentul este încă în construcție. Plătesc o rată la fiecare trei luni până am să îl achit integral. Apoi o să primesc rezidență în Dubai.


Deci, da, voi pleca din România. Am ales Dubaiul pentru că e mereu cald și de acolo ajung repede cu avionul la evenimente. Și Claudiei îi place foarte mult orașul. Sperăm să fie totul bine. Ne-am decis să facem acest pas important pentru că îmi era și foarte frică de război’, a spus Armin Nicoară pentru fanatik.ro.

Armin Nicoară a fost grav bolnav

Armin Nicoară a trecut printr-o pneumonie severă de curând. Acum este mai bine și își ia medicația conform prescripției doctorului. Cu toate că nu ar avea voie să cânte, solicitându-și prea mult plămânii, Armin încalcă recomandările doctorilor pentru că nu își poate dezamăgi publicul. A anulat deja trei evenimente, iar pe următorul nu are de gând să îl mai ignore.


„Acum sunt mai bine. Am trecut peste problema cu boala, dar nu sunt refăcut 100%.  Nu prea am voie să fac efort. Am avut o pneumonie și atunci am întrerupt orice spectacol.

Doctorii mi-au zis că dacă risc și contractez vreun virus între timp s-ar fi putut să îmi fie mult mai rău. 


Am evenimente în weekend și o să trec un pic peste ce mi s-a prescris de la doctor. Săptămâna trecută am anulat trei evenimente.  Nu pot să nu mă prezint în fața oamenilor, pentru că îmi respect prea mult publicul. De vineri plecăm în Italia. Sunt peste 300 de oameni la fiecare eveniment’, a mai declarat Armin Nicoară.