Armin Nicoară a fost respins de Pro TV. Motivul pentru care nu poate participa la Survivor România: „Nu mai acceptă oameni cu...”

.

Armin Nicoară a fost respins de Pro TV. Saxofonistul trebuia să fie concurent în emisiunea „Survivor România' 2021, pe vremea când se difuza la Kanal D. Acesta ar fi făcut parte din echipa „Faimoșilor', alături de Costi Ioniță, Culiță Sterp, Jador, Cătălin Moroșanu sau Alexandra Stan. Deși semnase contractul, artistul a rămas pe dinafară și nu a mai plecat în Republica Dominicană. Recent, acesta a explicat motivul pentru care producătorii emisiunii au luat această decizie. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Înainte de difuzarea emisiunii „Survivor România’ 2021, se specula că Armin Nicoară va face parte din echipa „Faimoșilor’, alături de alte 11 celebrități de la noi din țară. Se pare că saxofonistul semnase contractul cu Kanal D și trecuse toate probele necesare înscrierii, însă, ulterior, a aflat că nu mai poate pleca în Republica Dominicană. Într-un interviu recent, soțul Claudiei Puican a explicat ce s-a întâmplat atunci, mărturisind că i-a fost respinsă participarea și în următorul sezon al emisiunii.


Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet:„Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla’

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici’. Imagini cu locuința lor

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:’Eu m-am cam enervat…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori’

Armin Nicoară a fost respins de Pro TV

Saxofonistul a explicat că nu a putut participa la „Survivor România’ 2021, din cauza problemelor sale medicale. Armin Nicoară suferă de diabet zaharat, motiv pentru care nu poate concura într-o astfel de emisiune. Cu toate acestea, artistul a recunoscut că și-a încercat norocul și anul acesta, însă eforturile lui au fost în zadar.


„Nu, nu sunt la Survivor nici anul acesta. Dacă plecam, vedeați numai story-uri pe la sală, mă antrenam acolo. Trebuia să plec atunci când a fost și Jador, când a fost Culiță, Costi Ioniță… Eu atunci am semnat contractele, am dat toate probele, le-am trecut cu brio. Practic am făcut tot ce era necesar, dar nu m-au acceptat din cauza diabetului. Nu știu ce clauze au ei și nu mai acceptă oameni cu probleme medicale.

Atunci când a fost difuzat la Kanal D, (n.r. – Survivor) a fost ok. Era pandemia, am vorbit din timp, nu aveam nimic de făcut. Eu la Kanal D când am vorbit, am semnat toate cele. La analize am fost respins, de fapt. Acum, de când s-a mutat reality-show-ul la Pro TV, doar a discutat cineva pentru mine cu producția și mi s-a spus că nu se poate, indiferent de ceea ce aș face. Totul e din cauza problemelor de sănătate’, a spus Armin Nicoară, pentru FANATIK.


„Aș fi semnat participarea pe propria mea răspundere’

Armin Nicoară a declarat că ar fi fost dispus să-și asume răspunderea pentru participarea sa la „Survivor România’. În eventualitatea în care ar deveni concurent, artistul ar fi nevoit să-și pună pe pauză proiectele muzicale.


„Nu am ajuns eu la București să vorbesc cu ei față în față, că aș fi semnat participarea mea pe propria răspundere, dacă m-ar accepta. Doar că eu nu apuc să merg la București, să vorbesc, iar dacă ar fi să particip la Survivor, ar trebui să semnez cu un an înainte, să nu-mi iau niciun fel de eveniment, pentru că nu l-aș putea onora.

Eu când am vorbit cu ei acum, am zis că aș pleca, dar am evenimente. Dacă ar fi să merg, în perioada ianuarie-iunie ar trebui să pun stop evenimentelor. Nu pot să plec de pe o săptămână pe alta’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook