Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet: „Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla”

.

Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că suferă de diabet. Saxofonistul a aflat că suferă de diabet zaharat când avea vârsta de 15 ani. Invitat în podcastul lui Adrian Voicu, artistul a făcut câteva declarații despre cele mai grele perioade pe care le-a traversat de la aflarea diagnosticului, mărturisind că a suferit de depresie și s-a confruntat cu gânduri negre. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


De aproximativ 10 ani, Armin Nicoară suferă de diabet zaharat. Invitat la podcastul „Fiță cu Adiță’, saxofonistul a vorbit despre cele mai cumplite perioade de la aflarea diagnosticului, susținând că au existat momente în care nu a putut să „accepte boala’ și se gândea că viața lui s-a încheiat. Potrivit spuselor acestuia, Claudia Puican i-a fost alături în cele mai dificile momente și a „umplut golul’ pe care artistul îl resimțea la acea vreme. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 5 ani și și-au unit destinele în luna iunie, căsătoria având loc în Turcia.


Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că suferă de diabet. În prezent, artistul a mărturisit că a învățat să trăiască cu acest diagnostic și este recunoscător pentru toate bucuriile din viața sa. În luna iunie, acesta s-a căsătorit cu Claudia Puican, cea care îi este parteneră de aproximativ 5 ani de zile. Se pare că soția acestuia i-a oferit sprijinul necondiționat în cele mai negre perioade din viața sa.


Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici’. Imagini cu locuința lor

Citește și: Armin Nicoară i-a ‘sărutat’ decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican:’O pup pe suflet’

Citește și: Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă:’Am bruscat-o puțin’


Citește și: Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României:'E vina antrenorului…'

Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că suferă de diabet. A avut gânduri de sinucidere

Invitați în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță’, Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre modul în care diagnosticul artistului i-a afectat viața. Saxofonistul a avut o perioadă când s-a izolat social și se lupta cu gânduri negre.

„Toată lumea știe că de când s-a îmbolnăvit de diabet a avut o perioadă în viața lui în care vedea totul negru, trăgea draperiile la cameră și nu mai exista viață. Pentru el a fost o perioadă foarte grea de când s-a îmbolnăvit de diabet. Era foarte închis, nu discuta cu nimeni’, a susținut Claudia Puican, în cadrul podcastului lui Adrian Voicu.


„Greu am crezut că o să mă atașez de cineva. Ea a umplut golul ăla mare pe care l-am avut și nu cred că o să mai poată fi cineva. Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…) Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?’, a adăugat Armin Nicoară.


„Depresia mă doborâse. Am intrat în comă’

Armin Nicoară a relatat unul dintre cele mai dificile momente din viața sa de pacient cu diabet. În urmă cu câțiva ani, glicemia acestuia a scăpat de sub control și a intrat în comă timp de patru zile.

„Depresia mă doborâse foarte tare, nu acceptam să fac nici injecțiile, am fost într-o comă foarte gravă, patru spre cinci zile. Când am ajuns la spital era totul alb. M-am văzut pe patul de spital, cred că eram pe altă lume, atât de grav a fost. Am avut glicemia undeva la 800 și când a venit Salvarea după mine, mi-au băgat glucoză crezând că am luat ceva substanțe interzise și atunci când mi-au băgat glucoză, m-au dat jos din Salvare, că au zis că sunt drogat.


După ce a plecat Salvarea, eu am început să mă încleștez la gură și am intrat în comă, m-am trezit la spital, acolo am văzut o lumină albă, nu pot să explic în detaliu. Abia după vreo patru zile m-am trezit.(…) Tot ce s-a întâmplat atunci acum este o lecție foarte importantă pentru mine. Acum, când mă trezesc în fiecare dimineață spun: Mulțumesc pentru tot ce am, Doamne. Diabetul face parte din mine și fiecare trebuie să aibă crucea lui și să și-o ducă’, a mai povestit saxofonistul.

Sursa foto: Facebook