Armani a intrat in Second Life

 Revista VIVA
.

A venit randul unui nou designer sa se instaleze in Second Life, iar intrarea nu este una oarecare, insusi designerul italian Georgio Armani inaugurandu-si aici un magazin virtual.

Second Life se transforma astfel intr-un Templu al luxului si al frumusetii.

Armani este de acum prezent in Second Life cu colectiile Emporio Armani, Armani Jeans, Emporio Armani Caffé si Armani parfumuri si cosmetice.

Rezidentii din Second Life isi vor putea achizitiona cele mai recente creatii ale celebrului designer, platindu-si cumparaturile cu moneda oficiala, Linen Dollars.

Armani este unul dintre fanii acestui joc care face pe zi ce trece tot mai multi adepti, creandu-si un avatar inca de cand Second Life a fost lansat. Isi viziteaza cu regularitate magazinul, asa cum face si in viata reala, amuzandu-se ca poate fi in doua locuri in acelasi timp.

Armani are deja o concurenta serioasa in Second Life, Jean Paul Gaultier si Yves Saint Laurent deschizandu-si deja magazine aici. Casa Gaultier are in plan construirea unei insule impreuna cu Forul International de Arta Contemporana.

Rezidentii din Second Life vor fi martori la lansarea noului parfum Gaultier, Elle. Mai mult, Casa le ofera ocazia sa creeze o serie de opere, inspirate de acest parfum.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.lifeinitaly.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton