Ariana Grande - Record impresionant pe Instagram

 Ion Bianca
.

Locul întâi pentru cea mai urmărită persoană pe Instagram a fost deja desemnat și rămas în posesia Selenei Gomez, însă se pare că Taylor Swift nu mai este a a doua cea mai urmarită persoană pe rețeaua de socializare așa cum știam până acum.

Selena Gomez este cea mai urmarită persoană din întreaga lume, cu peste 112 milioane de urmăritori pe Instagram. După ce primul loc a fost ocupat pe rând de celebrități precum Beyonce, Kim Kardashian și Taylor Swift, Selena își menține poziția de mai bine de un an de zile.

În ceea ce privește locul doi la acest capitol, diferența este cât se poate de vizibilă. Locul acesta îi aparține Arianei Grande, cu o diferență de Selena de aproximativ 13 milioane de urmăritori. Astfel Ariana are 99 de milioane de oameni care o urmăresc, iar Taylor Swift 98,5 milioane.

 

Se pare ca activitatea Arianei pe Instagram este destul de intensă întucât aceasta este acum în turneu și postează foarte des imagini din culise și nu numai. Lipsa activității lui Taylor Swift pare că devine vizibilă în ceea ce privește numărul urmăritorilor pe această rețea, cântăreața postând ultima dată pe data de 5 februarie.

 

Bianca Ion
Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton