Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor. Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

 Dumba Gabriela
.

Ana Porgras este una dintre noii concurenți de la Survivor, însă fosta gimnastă nu este singură în competiția din Dominicană, iar zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Zanni par să fie adevărate. Încă din prima ei zi la Survivor, Ana și Zanni s-au sărutat în fața tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România, însă bruneta nu este complet străină de colegii săi din competiție.

16029133349451602913334945

Dacă majoritatea concurenților se cunosc pentru prima dată în cadrul competiției, se pare că Ana Porgras este deja foarte apropiată de unul dintre concurenți. Ana Porgras îl cunoaște deja foarte bine pe Zanni, de mult timp, iar acum sunt colegi de echipă.

În timp ce Elena Marin încerca să-l găsească pe cel care i-a furat mâncarea, Ana și Zanni au fost surpinși îmbrățișați, iar cei doi par foarte apropiați. Mai mult, Ana a fost surprinsă în timp ce îl săruta pe frunte pe Faimos.

Este cunoscut faptul că pe cei doi îi leagă sentimente puternice, însă acum au ales să nu le mai ascundă. Mai mult, o fotografie cu bruneta și Zanni circulă pe internet, în care se vede că cei doi sunt foarte apropiați.

Ana Porgras este surprinsă în timp ce îi vopsește părul Faimosului. Totuși, între cei doi concurenți ar exista până acum strict o relație de prietenie, potrivit surselor wowbiz.ro

Citește și:

Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor: „Îmi este frică să nu…”

Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit: „Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine”

Rămâne de văzut dacă relația dintre ei va fi sau nu afectată de provocările din competiție, însă fanii emisiunii deja suspectează că între ei este mai mult decât o relație de prietenie, doar că nu sunt pregătiți încă să recunoască.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu', a spus Ana Porgras despre legătura cu Zanni.

Ana Porgras, primele declarații despre participarea la Survivor

În vârstă de 27 de ani, Ana Porgras susține că va face provocării Survivor pentru că are toleranță fizică.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor’, a declarat Ana Porgras la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton