Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura: „După o grămadă de planuri...”

 Ifrim Georgiana
.

Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura. După un mariaj de 17 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul divorțului a fost făcut de către apropiații cuplului, care au susținut că, în ultima vreme, cei doi nu s-au mai afișat împreună șu au renunțat la colaborarea profesională. La câteva zile după apariția acestor informații, artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de mariaj, aniversare pe care ar fi trebuit să o sărbătorească anul acesta. Mai mult, cei doi au încheiat colaborarea profesională, Radu fiind managerul artistei pentru o bună bucată de vreme. Contactat de jurnaliști, artistul a susținut că nu își dorește să ofere prea multe detalii despre viața privată, refuzând să confirme divorțul de Paula Seling. La câteva zile după anunțul privind separarea celor doi, artista a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

paula-9paula-9

Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura. Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe vremea când aceștia erau adolescenți. Căsătoria a avut loc în anul 2005, fiind vorba despre o ceremonie atipică și intimă.

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni:„Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura:”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut”

Citește și: Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce a încălcat ordinul de protecție.Fosta soție l-a reclamat

Citește și: Câți bani i-a dat Andreea Bălan lui Keo pentru a rămâne cu vila construită pe terenul moștenit de la bunicii lui. Suma e uriașă

Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura

După anunțul divorțului, artista a refuzat să facă comentarii pe marginea subiectului. În schimb, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, susținând că a traversat o perioadă destul de încărcată, având în vedere că se apropie concertul aniversar de 25 de ani de carieră.

În ciuda zvonurilor apărute despre mariajul ei, se pare că artista se dedică în totalitate activității sale muzicale, gestionată acum de un nou manager.

„După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor! Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac' din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!', a fost mesajul transmis de Paula Seling.

Radu Bucura: „Nu o să discut viața personală'

Contactat de jurnaliști, Radu Bucura a confirmat faptul că nu se mai ocupă de activitatea artistică a Paulei Seling. În schimb, acesta a refuzat să ofere declarații despre divorțul lor, fiind de părere că astfel de lucruri trebuie păstrate private.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.’, a declarat Radu pentru click.ro.

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în 2005

Cei doi s-a căsătorit la 10 iulie 2005, evenimentul fiind unul destul de restrâns. Aceștia s-au văzut prima dată în perioada adolescenței și s-au regăsit după 9 ani. Într-un interviu mai vechi, artista a vorbit despre provocările prin care a trecut căsnicia sa de-a lungul timpului.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit', a susținut Paula Seling.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton