Probleme de sănătate pentru Maria Ilioiu. De ce a lipsit de la ediția 9 a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities

.

Maria Ilioiu, celebra ispită, a revenit în atenția publicului odată cu participarea la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a provocat multe scandaluri, în principal din cauza atitudinii sale agresive față de Andreea Tonciu.

Citește și: E gata! Maria Ilioiu, la un pas să fie dată afară din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

Ilioiu a avut o dispută și cu Raluca de la Bambi. Fosta ispită pare decisă să ia toate concurentele la rând. Recent, s-a vehiculat faptul că toate participantele la emisiune au făcut front comun împotriva Mariei.

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities': „Crești pe trotuar, îl iei după tine…'

Concurentele ar fi făcut front comun împotriva Mariei

Potrivit unor surse, ele ar fi adresat o scrisoare conducerii Kanal D pentru ca Ilioiu să fie eliminată din emisiune. Motivul ar fi că aceasta provoacă foarte multe polemici și are un limbaj agresiv.


După acest episod, mare le-a fost surpriza fanilor emisiunii să afle că în ediția de miercuri a show-ului, Maria Ilioiu a fost absentă.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities'. „Tu te uiti cum arăți…'. Schimb de replici fabulos

Speculațiile au fost însă înlăturate de producătorii emisiunii, care au anunțat, prin intermediul contului de Instagram, ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta.

Potrivit anunțului oficial, frumoasa roșcată se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care nu a fost prezentă la ultima ediție a controversatului show.


Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Are un trecut controversat în televiziune

„Din păcate, Maria nu a putut fi prezentă în această ediție (9) din cauza unor probleme de sănătate’.

În urmă cu câteva zile, Ilioiu a postat pe Instagram că vrea să se întoarcă la un aspect mai natural al buzelor, apelând la procedura de topire a acidului hialuronic din buze.


Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu la „Bravo, ai stil!, Celebrities'. Bruneta a fost făcută ciocănitoare de către rivala ei…

Cel mai probabil, din cauza acestei intervenții nu a putut fi prezentă în emisiune.

„Bună dragii mei! Știu că mulți dintre voi mi-ați scris până nu demult legat de buzele mele. Așdar, am luat decizia să urmez procedura de topire a acidului hialuronic din buze pentru că da, vă ascult întotdeauna și iau orice mesaj de la voi ca pe o critică constructivă. Acesta este noul meu look, aștept părerile voastre și vă mulțumesc pentru susținere și pentru că îmi sunteți alături și în momente grele. Vă doresc un weekend plăcut și ne revedem diseară de la 23:00 la bravo ai stil pe kanal d!‘, a scris roșcata.


Citește și: Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities' s-au păruit în culise! „Ești o c…ă care se vinde pe 100 € și mai dă și 50 rest!'