Anunț-bombă în cazul de la Caracal: Luiza Melencu a fost găsită / Primele declarații ale mamei tinerei dispărute acum 7 luni

.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie, în Caracal și despre care Gheorghe Dincă a afirmat că a ucis-o, a anunțat că este foarte posibil ca fiica ei să fie în viață. Adolescenta de 18 ani ar fi fost văzută pe străzile din Genova, Italia, iar cel care are înregistrarea video în care apare Luiza este Alexandru Cumpănașu, unchiul celeilate fete dispărute, Alexandra.

‘Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu, ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Deci nu știu cât este de adevărat, dar nu cred că mai e cum a plecat de acasă. Asta suntem convinși. Este vopsită în negru. Nu prea se vede clar clar filmulețul.


Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Ea spune că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care e dispărută și o arată mereu la televizor? Asemănări are. Am rămas fără cuvinte. Suntem ruinați’, a declarat Monica Melencu, la România TV, într-o intervenție în direct.

Înregistrea video a fost urmărită cu atenție și de către bunicul Luizei.

‘După ce ni s-a arătat eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană. Doar cu mici schimbări. În rest seamă perfect cu Luiza’, susține Iordache Melencu.


Peste doar câteva zile se vor împlini 7 luni de când adolescenta de 18 ani a dispărut din Caracal.