Antonia, super sexy în Bora Bora. Fotografiile postate pe Instagram au încins imaginaţia fanilor

 Dumba Gabriela
.

Antonia se află în vacanţă în Bora Bora împreună cu Alex Velea, CRBL, Matteo și alți câțiva prieteni apropiați și, spre încântarea fanilor, cântăreața a pozat super sexy și a postat fotografiile pe Instagram.

Antonia, sexy în Bora BoraAntonia, sexy în Bora Bora

„O să-mi fac postere din toate pozele astea și mi le pun pe pereții casei!', a anunțat-o unul dintre fani, în timp ce alții încă se declară uimiți că o femeie care a născut trei copii poate arăta impecabil. „Eşti perfectă! Nu ai nici un defect, este fără cusur trupul tău. Te iubesc!' – este o altă declaraţie a unui fan, dintre sutele pe care Antonia le-a primit pe reţelele de socializare, în urma postării celor trei fotografii incendiare din Bora Bora.

Antonia nu se dă în lături de a poza provocator, însă a refuzat dintotdeauna ofertele de a apărea complet dezbrăcată în revistele pentru bărbaţi. Chiar şi fără a renunţa complet la textile, imaginaţia fanilor o ia razna cu fiecare fotografie pe care Antonia o publică pe Facebook sau Instagram. Fiecare postare a cântăreţei strânge zeci de mii de aprecieri şi declaraţii de dragoste.

Antonia, care a împlinit recent 30 de ani, nu are un truc special pentru a arăta atât de bine şi, chiar dacă a fost de trei ori însărcinată, pe corpul ei nu a rămas nici o urmă care să tradeze faptul că este mămică pentru trei copii.

Soţia lui Velea nu are nici o operaţie estetică în afara implanturilor cu silicon, la care a fost nevoită să apeleze după cea de-a treia sarcină pentru că sânii săi nu mai erau într-o formă perfectă. În rest, Antonia nu ţine diete şi nici nu exagerează cu sportul, frumuseţea ei fiind pusă pe seama moştenirii genetice.

„Mă simt bine, sper să mă menţin aşa cât pot eu, până la bătrâneţe', a declarat Antonia, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

„Cred foarte mult în energii pozitive şi în iubire. Atât timp cât ai susţinere şi iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai… Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar ştiu că mă întorc acasă şi pot să vorbesc cu Alex, ne încurajăm unul pe altul, văd feţele copiilor şi îmi revin', a mai spus cântăreaţa. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton