Antonia și Loredana Groza, show total la ziua de naștere a Emei Uta. S-au distrat pe cinste într-un club de lux

.

Cum au fost surprinse Antonia și Loredana Groza la ziua de naștere a Emei Uta. Blondina a împlinit 31 de ani și a ales să-și sărbătorească ziua de naștere într-un local de lux. La aniversarea acesteia, au participat mai multe celebrități, între care se numără și Antonia și Loredana Groza.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cu ocazia zilei sale de naștere, Ema Uta a avut parte de o petrecere extravagantă. Aceasta a ales să sărbătorească alături de cele mai apropiate persoane din viața sa, într-unul dintre cele mai scumpe localuri din Capitală. Make-up artista a purtat o rochie aurie, cu spatele gol, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei. Nici invitatele nu au fost mai prejos și au purtat ținute care mai de care mai provocatoare.

Cum au fost surprinse Antonia și Loredana Groza la ziua de naștere a Emei Uta. Cele două artiste s-au distrat copios, iar mișcările de dans au fost surprinse într-un videoclip publicat de sărbătorită, pe rețelele de socializare.


Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat.Cum au fost surprinși, la scurt timp de la despărțire

Citește și: Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:'Ne-am intersectat privirile și…'

Citește și: Cine îi realizează Mariei Constantin rochia de mireasa. Ținuta este pregătită de 5 ani:„Lucrăm în detaliu’

Citește și: Florin Zamfirescu, la un pas de moarte, la filmări:'Tot tavanul a căzut. Ne făcea terci'

Cum au fost surprinse Antonia și Loredana Groza la ziua de naștere a Emei Uta


Pe contul său de Instagram, make-up artista a publicat câteva videoclipuri de la ziua sa de naștere. Antonia și Loredana Groza s-au aflat printre invitați, surprinzând prin ținutele provocatoare și prin mișcările de dans.

Loredana Groza a optat pentru o salopetă mulată, cu un decolteu adânc, în timp ce Antonia a purtat o rochie scurtă, în nuanțe de portocaliu și roz. Cele două s-au distrat în cinstea sărbătoritei și și-au etalat mișcările senzuale de dans.


Antonia a fost însoțită de Alex Velea. Într-un alt videoclip, cei doi sunt surprinși în timp ce dansează împreună și se sărută. La rândul ei, Loredana Groza a fost însoțită de fiica sa, Elena Boncea, împreună cu care s-a distrat copios.


Ema Uta și Alex Bodi au luat cina înainte de petrecerea de ziua ei

Înainte de petrecerea din localul de fițe din nordul Capitalei, Ema Uta și Alex Bodi au fost surprinși luând cina împreună. Cei doi s-ar fi despărțit imediat după întoarcerea din Bali, acolo unde și-au petrecut vacanța.

Aceștia s-au cunoscut în urmă cu un an, Ema Uta susținând că a fost avertizată în privința lui. Cu toate acestea, blondina a decis să-i acorde o șansă afaceristului.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă. Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine.


Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok’, a spus Ema Uta la ‘Teo Show’.

Sursa foto: Instagram